reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem zalamana... Cala noc bolal mnie jamnik... Dzis wstaje a tu na papierze sluz z brunatnymi niteczkami... Pozniej jakis taki mleczno rozowy... W piatek bylam u gina i zadnej infekcji nie bylo, albo poprostu jej nie widzial...MASAKRAAAAA.... :szok::oo::sad:
Dzień dobry...

Emzilka czasem występują plamienia owulacjne. Nie martw się, głowa do góry. Jak nie przejdzie to zajrzyj do gina.

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Jestem zalamana... Cala noc bolal mnie jamnik... Dzis wstaje a tu na papierze sluz z brunatnymi niteczkami... Pozniej jakis taki mleczno rozowy... W piatek bylam u gina i zadnej infekcji nie bylo, albo poprostu jej nie widzial...MASAKRAAAAA.... :szok::oo::sad:

Kochana, tak jak pisze Emsi, to pewnie plamienia owulacyjne!! :) to dobrze! :)

Teraz jeszcze M wykorzystaj dzisiaj i moze jutro i cykl obstawiony :)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Pytanie z cyklu mało inteligentnych:)
Mam nadzieje, że wy cierpliwe jesteście. Otóż cykle mam zwykle 28dniowe jednak teraz @ przyszła dwa dni wcześniej, moje pytanie licząc dni płodne mam wpisywać normalna długość cykli czy tem skrócony ? o_O
Z wiekiem rodzą mi sie takie dylematy, że ja pierdziele...
I drugie dni płodne w normalnym cyklu mam 12-17gridzień, 17owulka, jak najlepiej wybrać dni boboseksów?marzy mi sie dziewczynka
Cos podpowiecie? :)

Mam nadzieje, że wy cierpliwe jesteście. Otóż cykle mam zwykle 28dniowe jednak teraz @ przyszła dwa dni wcześniej, moje pytanie licząc dni płodne mam wpisywać normalna długość cykli czy tem skrócony ? o_O
I drugie dni płodne w normalnym cyklu mam 12-17gridzień, 17owulka, jak najlepiej wybrać dni boboseksów?marzy mi sie dziewczynka

Myślisz, ze owu masz dopiero w 17dc? To trochę krótka masz fazę lutealna.
To ze @ przyszła wcześniej moze oznaczać, ze owu tez była wcześniej, a moze to zbyt niski poziom progesteronu. Moze zainwestuj w testu owu, będziesz wiedzieć kiedy sie owu zbliża i unikniesz bobosexow w sama owu jak chcesz celować w dziewczynkę, choć te teorie z planowaniem płci nie zawsze sie sprawdzają.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Witam z rana 5dzien po zastrzyku od 2 dni mdłości,dziś rano masakra,czuję się ciazowo bo to hcg,oby to był dobry objaw,bo w lipcu nie miałam takich objawów a ciąża była tylko krótko,czekamy do 15 grudnia,Berta a ty jak się czujesz,nimiti jak samopoczucie i jak ciocia

Seks przed owulacja

reklama
Do góry