reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, ale miałam dupowaty dzień, że ta @ przyszła. Ogólnie rano była a teraz cisza. M mówi, że może się udało, ale przez polip babel się nie utrzymał, czy tak mogło być?? Czy @ robi sobie ze mnie jaja i jutro się rozkręci?

Spark właśnie, a testa robiłaś??

Sylwkaq najlepiej zawsze robić w jednym lab. Wtedy masz miarodajne wyniki. Różny sprzęt, różne odczynniki i mogą być różnice w wyniku.

Witaj matkawariatka.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj miałam plamienie. Już myślałam że @@ będzie. Mimo, ze test pozytywny. Stanelam w kuchni, podbródek się zatrzasl i łzy mi do oczu podeszły. Tak zaczęłam płakać. poprosiłam Matke Boska żeby moja fasolka wytrzymała. Od nocy do teraz ani jednej kropki i rano wyraźną kreska choć blady róż. Nie rozmyslaj i tym tak Kochana, bo obłędu można dostać. :*

reklama
Sylwka współczuję kochanie :/ a możesz powtórzyć w tym samym labo co robiłaś wcześniej czy jesteś pewna wyniku ? Idziesz do endo ?

Bulbasek ciesze się, że już masz banana na twarzy ... delektujecie się z M, bo to wspomnienia na całe życie ;)

I podaj emsi troszkę fluidkow aby jakimś cudem się teraz udało [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Sylwka współczuję kochanie :/ a możesz powtórzyć w tym samym labo co robiłaś wcześniej czy jesteś pewna wyniku ? Idziesz do endo ?

Bulbasek ciesze się, że już masz banana na twarzy ... delektujecie się z M, bo to wspomnienia na całe życie ;)

I podaj emsi troszkę fluidkow aby jakimś cudem się teraz udało [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Wysyłam Ci Kochana i każdej z Was :* 14.12. mam wizytę u gina :)

reklama
A co to? Sorki niedouczona jestem :D
To taki kalendarz dni płodnych dość zabawny ;)
Witaj matkawariatka [emoji6] podziwiam, że tak szybciutko chcecie 3 dziecko [emoji3] ja jestem typem leniwca i chciałam minimum 2 lata różnicy, a teraz żałuje bo Kubuś ma juz 3 latka i jak sie uda zajść to byłoby 4.. tez po cichu marzę o trójeczce [emoji4]
Nimitti, ja tez sobie obiecuje, ze nie będę czytać, a to jest silniejsze ode mnie [emoji51] a ze tak moge zapytać, zabezpieczacie się z mężem czy po prostu jesteście zdania, że co ma byc to bedzie? [emoji6]
Basiu o dziwo mąż się nie zabezpiecza a mnie to nie przeszkadza raczej jestem zaskoczona bo wydaje mi się że on po cichu też chciał być znów tatą pomimo swoich zapewnień że nie.
Nie mam pojecia czemu to tak skoczylo, caly czas regularnie biore leki, wszystko jest tak jak zawsze. :(
Bez sensu no :( przykro mi że ci skoczyła :/ leki powinny pomóc a stresowalas się jakoś w ten dzie lub dzień wcześniej?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry