reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja czułam się dobrze, to aż dziwne , bo jak jest napisane że coś wystąpi to u mnie zawsze jest. Pierwszego dnia czułam się taka hmm... nieobecna. Ale przy kolejnych opakowaniach tego nie było. Trzymam kciuki. Oby clo okazało się szczęśliwe. Ja od stycznia tez znów zacznę brać.

1usavcqgt1dml95x.png
Myślisz, że przy braku owulacji i ograniczonej rezerwie Clo coś może pomóc ?
Powiedziała mi ginka, że jak po 3 cyklach nie będzie efektu, to mam zrobić laparo ...a boję się tego jak diabeł Św. wody...

reklama
Powiem Ci szczerze, ze jak nam powiedzieli o tej opcji - ze jak oddasz 6swoich jajeczek to masz kolejne ivf za darmo- to pierwsza myśl była ale jak to?? Ale teraz już jak o tym z mężem racjonalnie myślimy i znamy ten ból stwierdziliśmy ze możemy się "podzielić" aby każda para była w stanie doczekać się swojego ukochanego dzidziusia. Pomagając innym pomagamy sobie ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queen bardzo mi przykro [emoji26] ściskam Cię mocno ...
Życzę Wam aby udało się jak najszybciej ... !!!

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a teraz dla większości z was pewnie durne pytanie ale.. jestem z tych osób, które maja problem z połykaniem tabletek.. kupiłam olej z wiesiołka ale wielkość kapsułek mnie przeraziła [emoji33] i dlatego moje pytanie.. czy myślicie, ze mogę wylać zawartość kapsułki na łyżeczkę i tak to łyknąć? Bo innej opcji dla mnie nie widzę.. [emoji849]
Możesz tak zrobić. Ja gryzę lub rozpuszczam każdą tabletkę, bo mam awersję do połykania. W ciąży rozgryzałam tabletki które były z kwasami omega i strasznie smierdziały rybami ale wolałam to niż połknąć.

Nessi ja raz byłam na clo i wtedy nie zaszlam.Skutkow ubocznych tez brak, jedynie bardziej czułam jajniki.Zaszlam w następnym cyklu bez clo.

Kochane moje staraczki! Mnie możecie usunąć z tabelki niestety [emoji22] postaram się Was czytać i dopingować, ale dla mnie niestety szans nie ma ... [emoji30] odebraliśmy wyniki nasienia i znowu jest gorzej [emoji22][emoji22] na 4 razy badań w przeciągu roku tylko raz wyszła ilość plemników dobra. Chociaż morfologia była (i cały czas jest) poniez 1% [emoji22][emoji22] także dla nas szansa tylko ivf. Oczywiście w przerwie świąteczne noworocznej będę jeszcze u lekarza w pl na konsultacji. Ale mój M ma wszystkie inne badania bardzo dobre. Tarczyca tez już super wiec to jednak nie ona była powodem [emoji22][emoji22] mam dola dzisiaj niesamowitego. Jak odebraliśmy wyniki cała drogę do domu wyłam. Brak sił. A wszędzie do około wszyscy ogłaszają ciąże .... Powodzenia kochane dla Was oby Wam się udało [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana na grupie pcos mąż jednej z dziewczyn miał 1 procent dobrych plemników i zaszła w ciążę!

W końcu kupiłam:
Zobacz załącznik 784972
Niepotrzebnie czytałam ulotkę :/ Masę skutków ubocznych, aż się włosy jeżą :]
Któraś się źle po Clo czuła ?
Teraz @ wyczekuję ze strachem i obawą :) ale i nadzieją też ...:)
Ja.żadnych ubocznych ;) noo...oprocz pogorszenie stanu endometrium, i to konktetnniee.... ale na to leki są. Jedz lepiej od rrazu migdały i orzechy ;)

reklama
Do góry