reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hmm co daje metformina mi piękny cukier ;) tzn poziom. Wiesz co ja nie umiem na to odpowiedzieć bo w 1 ciąży dzięki metformine i clo zaszłam od razu a dostałam ją ze względu na wysoki testosteron wolny. Teraz oprócz w miarę regularnych cyklów nie daje mi nic.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, umówiłam się do gina na poniedziałek. Dokładnie dzień po 6tyg od poronienia. Co prawda nie jest to moja lekarka niestety, ale może nie konował. Czekać do poniedziałku czy spróbować jeszcze gdzieś wcisnąć się na piątek? Troche sie wystraszylam torbieli o których pisała Emzilka.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, umówiłam się do gina na poniedziałek. Dokładnie dzień po 6tyg od poronienia. Co prawda nie jest to moja lekarka niestety, ale może nie konował. Czekać do poniedziałku czy spróbować jeszcze gdzieś wcisnąć się na piątek? Troche sie wystraszylam torbieli o których pisała Emzilka.

A patrzylas na opinie na znanylekarz.pl ? Jak musze sie umowic do nowego to zawsze z tego korzystam i jak do tej pory nigdy sie nie zawiodlam :)

Nie boj zaby na zapas tych torbieli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie poczekaj, nie martw sie torbielami. Pewnie ich nie masz, a jakby co to te po niepeknietych pęcherzykach to raz dwa same sie wchłaniają. A mysle ze do czasu wizyty dostaniesz @ i będziesz juz spokojna.

Do trzech razy sztuka. Działamy :* Głowa do góry. :*
Celuje na córkę w metodzie przed owu więc moje cykle są tak obstawione żeby w nią nie trafić. I masz babo placek[emoji3] dwóch synów naskrobalam w pierwsxych cyklach w strankach codziennych. I tak sobie teraz nie trafiam...ale irytuje mnie to bo nie wiem czy poprostu jesteśmy już starzy czy poprostu zbyt daleko od owu

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A patrzylas na opinie na znanylekarz.pl ? Jak musze sie umowic do nowego to zawsze z tego korzystam i jak do tej pory nigdy sie nie zawiodlam :)

Nie boj zaby na zapas tych torbieli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Patrz, że na to nie wpadłam. Sprawdziłam [emoji2] dobre ma opinie ufff. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że małpa przyjdzie i nie będę musiała do niego iść. Dobra czekam w spokoju, ostatnio za często używam tego słowa

Dziewczyny wiem, że ten post może nic nie wniesie, ale muszę się pochwalić :-D:rolleyes: dziś moja przyjaciółka urodziła synka w 33 tygodniu. Trochę za wcześnie, ale mały da radę. Starali się o malucha 3 lata, dwa lata temu poroniła. Teraz jest kruszynka, a mama niedługo skończy 40 lat.

reklama
Do góry