reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki mam pytanko bo nie wiem co robic.

Dzisiaj mam 1dc, tesiwac bede w okolicach Swiat. Jesli wyjda 2 kreski to w Holandii w 7tc powinnam miec USG no ale wtedy bede w Polsce.
Czy jesli sie uda to mam jakas szanse umowic na pierwszy tydzien stycznia do gina w okolicach Swiat czy to graniczy z cudem?

Ciszarne maja jakies pierwszenstwo?

Jesli nie to chyba lepiej zebym juz teraz zaklepala sobie wizyte w Polsce, jak beda 2 kreski to w styczniu bym zobaczyla serduszko a jak sie nie uda to w sumie nie zaszkodzi pojsc i sprawdzic czy wszystko okej.

Klepac wizyte juz teraz czy poczekac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zaklep, moze niech gin zobaczy co piszczy w trawie nawet jesli nie bedzie ciazy, ja oczywiscie trzymam kciuki za ciaze!!!!!

reklama
ktory masz juz dc?

32... :dry::(

Ja tez mam nc+ i sobie chwale :)
kiedys rzeczywiscie byly problemy z multiroomem, ale ten problem juz chyba naprawili bo od miesiecy sie nie pojawił.
Moi rodzice maja Polsat, wiec mam porownanie, i np dekoder jest duuuuuzo lepszy w nc+. Szybszy, łatwiejszy w obsludze. No i ja bardzo lubie te programy ktore ma tylko nc+, np Domo+, kuchnia+...

hehehe, u nas jest odwrotnie, ja spie jak kamien, a maz sie budzi na kazdy szmer. mam nadzieje, ze jak bedzie dziecko, to on szybciej wstanie i mi dzidzio przyniesie :D

no nieeeee... wstarczajacą ilosc minut czekalas? Moze cos sie teraz pojawilo?....

ja nadal czekam az sie pojawi, lezy przede mną na stole :D

a teraz najchętniej rzuciłabym się z okna, jedyne co mnie powstrzymuje to psia łapka na moim kolanie i wiercący się bobas, oj ale i to jak!!! :o :D
wlasnie dostalam wiadomosc ze znanej firmy win. na K. ktora sie upomina w imieniu pewnej platofrmy telewizyjnej o niezaplacony rachunek za sierpien 2016 :/ a jak ( kur@#!#!#!@@) oddawalam sprzet do punktu i sie pytalam czy mam jakies zaleglosci to " nie nie absolutnie! wszystko w porzadku! dziekujemy za korzytsanie z naszych uslug! :*:*:* " niech sobie w dupe wsadza te uprzejmosci, niedouczeni kretyni ;/ wrrrrrr!!!! faktury elektorniczne, niby oszczedzasz przyrode, ale jak Ci sie gdzies mail zaplacze to koniec z reszta ja nic nie dostalam dopiero teraz wiadomosc ze mam zpalacic bo jak nie to bleblbelbeleblble -.-
Zaplacone, no problem, ale nie omieszkalam tam zadzwonic i poinformowac o Pani ktora nie potrafi nic tylko sie usmiechac bo szkolenia to ona chyba nie miala zadnego i ludzi do zawalu doprowadza potem.
Czlowiek tu kredyt na chalupe wzial a tu mail z firmy windykacyjnej no myslalam, że urodze zanim zobaczylam o co naprawde chodzi....

dobra, skonczylam marudzić, nie spalam cala noc o mojego chlopa ktoremu chyba snil sie seks na rodeo i jestem mega wsciekla, pominąwszy, że im dalej w las tym jestem bardziej rozdrażniona i złośliwa dla otoczenia ;D a taka owieczka potulna ze mnie była oh ah...

nie polecam platformy, ktora w nazwie ma plusik :p

A upewniłaś się ze na pewno miałaś jakiś dług?
Najpierw chyba firma powinna się z Tobą kontaktować w tej sprawie a nie windykator....
Tak właśnie działają oszuści, wysyłają fałszywe rachunki na maile ... No i windykacja pewnie by się skontaktowała listownie poleconym z potwierdzeniem odbioru..

Dziewczynki mam pytanko bo nie wiem co robic.

Dzisiaj mam 1dc, testowac bede w okolicach Swiat. Jesli wyjda 2 kreski to w Holandii w 7tc powinnam miec USG no ale wtedy bede w Polsce.
Czy jesli sie uda to mam jakas szanse umowic na pierwszy tydzien stycznia do gina w okolicach Swiat czy to graniczy z cudem?

Ciezarne maja jakies pierwszenstwo?

Jesli nie to chyba lepiej zebym juz teraz zaklepala sobie wizyte w Polsce, jak beda 2 kreski to w styczniu bym zobaczyla serduszko a jak sie nie uda to w sumie nie zaszkodzi pojsc i sprawdzic czy wszystko okej.

Klepac wizyte juz teraz czy poczekac?

Ja bym umowila wizytę. Jakby sie nie udalo, to zawsze zobaczy jak sie masz, moze jakies leki na przyszlosc zapisze - duphaston lub luteine..

A upewniłaś się ze na pewno miałaś jakiś dług?
Najpierw chyba firma powinna się z Tobą kontaktować w tej sprawie a nie windykator....
Tak właśnie działają oszuści, wysyłają fałszywe rachunki na maile ... No i windykacja pewnie by się skontaktowała listownie poleconym z potwierdzeniem odbioru..

Wiesz tak jak pisałam być może dostałam jakąś e-fakturę tora utoneka w morzu wiadomości a w skrzynce nic nie miałam. ..chociaż teraz tak myślę i może coś przychodziło a mój durny brat odbierał i chował poczte ? w każdym razie Dzwoniłam do nc+ i faktycznie była nie zapłacona faktura za sierpień grrrrr

a jeszcze wiecie co mi sie przypomnialo-odnosnie windykacji....to bylo jakos na poczatku mojej ciazy, siedzialam sobie w pracy a Tomek mi napisal, ze dostal eske z jakimis kodami, ze ma jakies tam dlugi i ma sie zglosic tu i tu, windykacje prowadzila firma Kruk...a ze nie mogl zadzwonic osobisce bo byl w pracy i mial zapierdziel to ja zadzwonilam do komornika a tam kobieta udzielila mi info, ze nie maja go w bazie i ze o zadnych jego dlugach nic nie wie i skierowala mnie do Kruka i tam sie dowiedzialam, ze sa duze dlugi, o malo nie upadlam, ale po chwili sie okazalo, ze jego nr tel miala jakas kobiete (podano mi jej nazwisko i imie, nie wiem gdzie u nich ochrona danych osobowych, chyba nie uznaja tego) i okazalo sie, ze ona ma dlugi a nie moj Tomek....mieszkamy tyle ze soba, rachunki placimy na czas i naprawde nie moglo dojsc do dlugow, przyszlyby listy na jego adres meldunku....to dopiero byla historia

reklama
A ten estrofen przez cały cykl masz brać czy tylko razem z clo?

1usavcqgt1dml95x.png
Od 5dnia cyklu co 2dni do 5,7,9,11 dc tyle przy tym clo od 5do 9dc

Do góry