zaklep, moze niech gin zobaczy co piszczy w trawie nawet jesli nie bedzie ciazy, ja oczywiscie trzymam kciuki za ciaze!!!!!Dziewczynki mam pytanko bo nie wiem co robic.
Dzisiaj mam 1dc, tesiwac bede w okolicach Swiat. Jesli wyjda 2 kreski to w Holandii w 7tc powinnam miec USG no ale wtedy bede w Polsce.
Czy jesli sie uda to mam jakas szanse umowic na pierwszy tydzien stycznia do gina w okolicach Swiat czy to graniczy z cudem?
Ciszarne maja jakies pierwszenstwo?
Jesli nie to chyba lepiej zebym juz teraz zaklepala sobie wizyte w Polsce, jak beda 2 kreski to w styczniu bym zobaczyla serduszko a jak sie nie uda to w sumie nie zaszkodzi pojsc i sprawdzic czy wszystko okej.
Klepac wizyte juz teraz czy poczekac?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ktory masz juz dc?
32...
Ja tez mam nc+ i sobie chwale
kiedys rzeczywiscie byly problemy z multiroomem, ale ten problem juz chyba naprawili bo od miesiecy sie nie pojawił.
Moi rodzice maja Polsat, wiec mam porownanie, i np dekoder jest duuuuuzo lepszy w nc+. Szybszy, łatwiejszy w obsludze. No i ja bardzo lubie te programy ktore ma tylko nc+, np Domo+, kuchnia+...
hehehe, u nas jest odwrotnie, ja spie jak kamien, a maz sie budzi na kazdy szmer. mam nadzieje, ze jak bedzie dziecko, to on szybciej wstanie i mi dzidzio przyniesie
no nieeeee... wstarczajacą ilosc minut czekalas? Moze cos sie teraz pojawilo?....
ja nadal czekam az sie pojawi, lezy przede mną na stole
to ciekawe co sie dzieje32...
ja nadal czekam az sie pojawi, lezy przede mną na stole
a teraz najchętniej rzuciłabym się z okna, jedyne co mnie powstrzymuje to psia łapka na moim kolanie i wiercący się bobas, oj ale i to jak!!!
wlasnie dostalam wiadomosc ze znanej firmy win. na K. ktora sie upomina w imieniu pewnej platofrmy telewizyjnej o niezaplacony rachunek za sierpien 2016 :/ a jak ( kur@#!#!#!@@) oddawalam sprzet do punktu i sie pytalam czy mam jakies zaleglosci to " nie nie absolutnie! wszystko w porzadku! dziekujemy za korzytsanie z naszych uslug! :*:*:* " niech sobie w dupe wsadza te uprzejmosci, niedouczeni kretyni ;/ wrrrrrr!!!! faktury elektorniczne, niby oszczedzasz przyrode, ale jak Ci sie gdzies mail zaplacze to koniec z reszta ja nic nie dostalam dopiero teraz wiadomosc ze mam zpalacic bo jak nie to bleblbelbeleblble -.-
Zaplacone, no problem, ale nie omieszkalam tam zadzwonic i poinformowac o Pani ktora nie potrafi nic tylko sie usmiechac bo szkolenia to ona chyba nie miala zadnego i ludzi do zawalu doprowadza potem.
Czlowiek tu kredyt na chalupe wzial a tu mail z firmy windykacyjnej no myslalam, że urodze zanim zobaczylam o co naprawde chodzi....
dobra, skonczylam marudzić, nie spalam cala noc o mojego chlopa ktoremu chyba snil sie seks na rodeo i jestem mega wsciekla, pominąwszy, że im dalej w las tym jestem bardziej rozdrażniona i złośliwa dla otoczenia ;D a taka owieczka potulna ze mnie była oh ah...
nie polecam platformy, ktora w nazwie ma plusik
A upewniłaś się ze na pewno miałaś jakiś dług?
Najpierw chyba firma powinna się z Tobą kontaktować w tej sprawie a nie windykator....
Tak właśnie działają oszuści, wysyłają fałszywe rachunki na maile ... No i windykacja pewnie by się skontaktowała listownie poleconym z potwierdzeniem odbioru..
bertha
Fanka BB :)
Ja bym umowila wizytę. Jakby sie nie udalo, to zawsze zobaczy jak sie masz, moze jakies leki na przyszlosc zapisze - duphaston lub luteine..Dziewczynki mam pytanko bo nie wiem co robic.
Dzisiaj mam 1dc, testowac bede w okolicach Swiat. Jesli wyjda 2 kreski to w Holandii w 7tc powinnam miec USG no ale wtedy bede w Polsce.
Czy jesli sie uda to mam jakas szanse umowic na pierwszy tydzien stycznia do gina w okolicach Swiat czy to graniczy z cudem?
Ciezarne maja jakies pierwszenstwo?
Jesli nie to chyba lepiej zebym juz teraz zaklepala sobie wizyte w Polsce, jak beda 2 kreski to w styczniu bym zobaczyla serduszko a jak sie nie uda to w sumie nie zaszkodzi pojsc i sprawdzic czy wszystko okej.
Klepac wizyte juz teraz czy poczekac?
KatarzynkaBe
Fanka BB :)
Wiesz tak jak pisałam być może dostałam jakąś e-fakturę tora utoneka w morzu wiadomości a w skrzynce nic nie miałam. ..chociaż teraz tak myślę i może coś przychodziło a mój durny brat odbierał i chował poczte ? w każdym razie Dzwoniłam do nc+ i faktycznie była nie zapłacona faktura za sierpień grrrrrA upewniłaś się ze na pewno miałaś jakiś dług?
Najpierw chyba firma powinna się z Tobą kontaktować w tej sprawie a nie windykator....
Tak właśnie działają oszuści, wysyłają fałszywe rachunki na maile ... No i windykacja pewnie by się skontaktowała listownie poleconym z potwierdzeniem odbioru..
a jeszcze wiecie co mi sie przypomnialo-odnosnie windykacji....to bylo jakos na poczatku mojej ciazy, siedzialam sobie w pracy a Tomek mi napisal, ze dostal eske z jakimis kodami, ze ma jakies tam dlugi i ma sie zglosic tu i tu, windykacje prowadzila firma Kruk...a ze nie mogl zadzwonic osobisce bo byl w pracy i mial zapierdziel to ja zadzwonilam do komornika a tam kobieta udzielila mi info, ze nie maja go w bazie i ze o zadnych jego dlugach nic nie wie i skierowala mnie do Kruka i tam sie dowiedzialam, ze sa duze dlugi, o malo nie upadlam, ale po chwili sie okazalo, ze jego nr tel miala jakas kobiete (podano mi jej nazwisko i imie, nie wiem gdzie u nich ochrona danych osobowych, chyba nie uznaja tego) i okazalo sie, ze ona ma dlugi a nie moj Tomek....mieszkamy tyle ze soba, rachunki placimy na czas i naprawde nie moglo dojsc do dlugow, przyszlyby listy na jego adres meldunku....to dopiero byla historia
to ciekawe co sie dzieje
mam czasem takie odklejone cykle totalnie. Raz w roku zazwyczaj, akurat w grudniu bedzie rok od ostatniego, 46 dni zobaczymy, jak do konca tygodnia nie dostane to bede myślec co dalej
mi sie czasami tez takie zdarzaly raz-dwa razy w rokumam czasem takie odklejone cykle totalnie. Raz w roku zazwyczaj, akurat w grudniu bedzie rok od ostatniego, 46 dni zobaczymy, jak do konca tygodnia nie dostane to bede myślec co dalej
reklama
Od 5dnia cyklu co 2dni do 5,7,9,11 dc tyle przy tym clo od 5do 9dcA ten estrofen przez cały cykl masz brać czy tylko razem z clo?