bo ci zaraz zapodam widok z mojej sypialni, zwiędniesz na widok śmietnika
reklama
Paraplu
Fanka BB :)
bo ci zaraz zapodam widok z mojej sypialni, zwiędniesz na widok śmietnika
Haha a ja Ci zapodam fotke z mojego kibelka. Znajomy robil na wylewke i reszte wylal do sedesu, nie spuscil. Teraz wyglada to jakby ktos zrobil koope i nie spuscil wody [emoji23]
Normalnie wstyd kogos tam wpuszczac. Dzisiaj moj K ma kombinowac co z tym zrobic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kamiśka :)
28, już 3 zrobiłam w następnym tygodniu może we środę? Nie wiem samaHaha wariatki aa ilu dniowe cykle przypomnij? Kiedy kolejny test?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Cześć dziewczyny. Piszę, ponieważ potrzebuję trochę wsparcia i porady. W niedzielę minie 5 tygodni od poronienia samoistnego ( w 5 tyg ciąży). Wiem, że teoretycznie na @ czeka się 4-6 tygodni, z tym, że nie mam żadnych objawów sugerujących, że mogłaby się zjawić. Oczywiście czekam, co nie jest łatwe, chciałabym już wiedzieć czy wszystko wróciło do normy, boję się czy mi hormony nie sfiksowaly totalnie. Od 4tyg piję inofem (2 saszetki dziennie), gin mi poleciła że względu na wielopęcherzykowe jajniki, które jej zdaniem mogą być albo moja urodą, ku czemu bardziej się skłania, albo objawem pcos (mimo braku jakichkolwiek innych objawów). Oprócz tego łykam magnez w dużych ilościach, wit a+e oraz kompleks wit.b. Ginka powiedziała, że takie rzeczy się zdarzają itd, że mamy odczekac jeden cykl i dalej próbować. Zadreczam się myślami, że to jednak pcos, że hormony do dupy, że @ nie będzie, lub co gorsza, że jak się uda to znów poronie. Oszaleje niedlugo , już mam łeb jak sklep od tych myśli.
Dzien dobry!
A u mnie dzisiaj tak. Poranny słoneczny spacer
Testuje ktoś? Haha
Dzien dobry!
A u mnie dzisiaj tak. Poranny słoneczny spacer
Testuje ktoś? Haha
oooo matko, gdzie tak pięknie?! Chce tam!
u mnie 30dc, nie czuje sie wcale jak na @ ... zero małpowych zachcianek, wrecz przeciwnie! moge kilogramami wżerać sałatki i kiełki cyc nie boli, nawet podbrzusze ucicho i jajnicory... Ech, podstępna menda, nadzieje tylko czlowiekowi robi swoją innością
Co tak ucichłyście, pogoda was pokonała czy co?
Paraplu
Cześć dziewczyny. Piszę, ponieważ potrzebuję trochę wsparcia i porady. W niedzielę minie 5 tygodni od poronienia samoistnego ( w 5 tyg ciąży). Wiem, że teoretycznie na @ czeka się 4-6 tygodni, z tym, że nie mam żadnych objawów sugerujących, że mogłaby się zjawić. Oczywiście czekam, co nie jest łatwe, chciałabym już wiedzieć czy wszystko wróciło do normy, boję się czy mi hormony nie sfiksowaly totalnie. Od 4tyg piję inofem (2 saszetki dziennie), gin mi poleciła że względu na wielopęcherzykowe jajniki, które jej zdaniem mogą być albo moja urodą, ku czemu bardziej się skłania, albo objawem pcos (mimo braku jakichkolwiek innych objawów). Oprócz tego łykam magnez w dużych ilościach, wit a+e oraz kompleks wit.b. Ginka powiedziała, że takie rzeczy się zdarzają itd, że mamy odczekac jeden cykl i dalej próbować. Zadreczam się myślami, że to jednak pcos, że hormony do dupy, że @ nie będzie, lub co gorsza, że jak się uda to znów poronie. Oszaleje niedlugo , już mam łeb jak sklep od tych myśli.
Nie martw sie, ja czekalam bite 6 tygodni. Typowych dla mnie objawow zblizajacego die okresu kompletnie nie mialam. Z zaskoczenia mnie wzielo poczekaj spokojnie jeszcze z tydzien, jak nie przyjdzie to zrob sobie bete aby sprawdzic czy spadla do zera.
Pe eS
Widzicie awatary? Bo ja nie widze, wszystkie mi znikly.
reklama
Kamiśka :)
Widzimy WidzimyNie martw sie, ja czekalam bite 6 tygodni. Typowych dla mnie objawow zblizajacego die okresu kompletnie nie mialam. Z zaskoczenia mnie wzielo poczekaj spokojnie jeszcze z tydzien, jak nie przyjdzie to zrob sobie bete aby sprawdzic czy spadla do zera.
Pe eS
Widzicie awatary? Bo ja nie widze, wszystkie mi znikly.
Dziewczyny ale piękne widoki a u mnie szaro i ponuro rzygam już tą jesienią :/ gdzie jest wiosna ja sie pytam?