reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Przepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.
Gratulacje!!!!!

km5sio4pghry649q.png

Wczoraj rano robiłam ten czuły Pepino ten 10/ i była biel vizira, bo się przyglądałam jak to ja, a teraz zrobiłam test Vitam o częstotliwości 25/
Nie no nie wierzę w to!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj mój 25 dzień cyklu
Aniu mi też wykrył tak wcześnie. W 24 dc. Teraz mam 26 dc i czekam na betę do rana.

km5sio4pghry649q.png

Mi też dziś wychodzi silniejszy 18dc,kurcze co jest
A ilu dniowe masz cykle?Jak ok 30 to moze dopiero masz owu, a jak krótsze to moze to byc skok lh bo jajeczko zaplodnione juz zasuwa do macicy;)
Mnie podkusił do zrobienia testu kalkulator owulacyjny na necie w ktorym niby bylo napisane ze dzis jak zrobie test to poziom lh bedzie pokazywal owulacje a wczoraj niby zapłodnione jajeczko dotarło do macicy, takie tam gadanie człowiek robi sobie nadzieje a potem okazuje sie że moze i dotarło tylko sie nie zagniezdziło i @ przyszedl i taka historia pewnie i tym razem, a M juz sie cieszy bidak niepotrzebnie mu mówilam :(

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Aaaaaaa super ale się ciesze ogromne gratulacje :*

Ja tez dziś zrobiłam test za namową koleżanek wiedziałam że za wcześnie i biel oczywiście :/ Piersi dalej masakra podbrzusze cały czas daje o sobie znać, już sama nie wiem. Co myślcie o robieniu bety w 23 dc na 28?
Ja bym poczekała chociaż do czwartku :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dziewczyny niedawno trafilam na fb na profil kobietki, ktora jest ginekologiem, ktora niedawno poronila.... W ciekawy sposob opisuje ona o roznych naszych kobiecych sprawach, teraz robi notatki jak przygotowac sie do ciazy... Moze to kogos zainteresuje, bo jak dla mnie dziewczyna wie co pisze.... Jej profil to mamaginekolog

Do góry