reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No No sarat gratulacje moje wielkie :))

Dziewczyny, fajne jest takie przekomarzanie o wagę póki serio problem nie dotyka.
Kiedy otyłość to nie tylko wielkie ciało ale i chora głowa. Przy 1,53 wzrostu ważyłam 121 kg i to naprawdę straszne kiedy płacze się nad jedzeniem, kiedy głowa wola jeść jeść jeść ....
Teraz ważę 79 kg, ale nadal głowę mam chorą... nie wyglądam źle, chciałabym ważyć 60 kg, śle motywacji brak ....
1478119518-hctrz1.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia, chyba nas wiecej bedzie testować 25.11 [emoji3]
Nadalka, dobrze wyglądasz ! Ja mam problem ze słodyczami i po woli widzę, ze stają sie moim nałogiem.. wkurza mnie moja figura brzuch wylewa mi się bokami i wszystko mi sie na nim upina.. dziś chyba godzinę wybierałam co do pracy włożyć żeby go nie było widać eh.. zaniedbałam sie bo wmawiałam sobie cały czas ze po co sie odchudzać jak i tak chce w ciazy byc.. a na razie efekt taki, ze mam od wakacji 3kg na plusie a ciazy brak.. [emoji30]

A ja was tylko podczytuje bo u mnie jeszcze starania sie nie zaczely.. Nadal czekam na @ po zabiegu.. Zobaczymy jak to bedzie z moimi cyklami.. Gratuluje kochane dwoch kreseczek i trzymam mocno kciuki za nastepne:) ja mam w planach dolaczyc do wrzesniowek:) jesli od razu sie uda:) wiec troche jesZcze poczekam sobie;)

Antonia, chyba nas wiecej bedzie testować 25.11 [emoji3]
Nadalka, dobrze wyglądasz ! Ja mam problem ze słodyczami i po woli widzę, ze stają sie moim nałogiem.. wkurza mnie moja figura brzuch wylewa mi się bokami i wszystko mi sie na nim upina.. dziś chyba godzinę wybierałam co do pracy włożyć żeby go nie było widać eh.. zaniedbałam sie bo wmawiałam sobie cały czas ze po co sie odchudzać jak i tak chce w ciazy byc.. a na razie efekt taki, ze mam od wakacji 3kg na plusie a ciazy brak.. [emoji30]
Basia też tak sobie to tłumaczyłam. Po co się odchudzać ? Jak będę w ciąży to najwyżej będę mówić że tak szybko brzuch zaczął rosnąć. Tymczasem ciąży chyba brak a brzuch jak w ciąży.

Ania, mam to samo! Ważyłam 62kg a teraz prawie 65 i strasznie sie z ta waga czuje, szczególnie ze wszystko poszło mi w brzuch i nie raz słyszałam czy ja w ciazy nie jestem czasem eh..
Sarat, gratulacje !!
Emsi, o tak! Fajny byłby prezent [emoji3] ja 4 lata temu testowałam 4 grudnia w moje imieniny i były dwie kreseczki [emoji3] mam syna z sierpnia to kolejne moze tez sie uda [emoji3]
Mam to samo. Poszło wszystko w brzuch i nie raz słyszę czy jestem w ciąży.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny bo z ta waga to trzeba właśnie sobie najpierw w głowie przestawić. Ja schudłam 25kg, kiedy postanowiłam że zaczynam się zdrowo odżywiać, ale nie na jakiś czas żeby schudnąć tylko ze już na zawsze. I spadło i się trzyma, teraz mam 63kg przy 169. No ale wiadomo teraz poleci do góry, ale to już co innego :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Aleksandrax, masz racje i tu tkwi mój problem.. ja mam słomiany zapał i nie mam silnej woli.. każda próba mojej diety kończy sie niestety tak samo [emoji27] jakby mi leciała waga do góry z tego powodu co Tobie to bym sie nie pogniewala [emoji3]
Co tam dziewczyny? Ja juz w pracy.. pogoda straszna.. dobrze, ze jeszcze dwa dni i weekend [emoji3] ktoś dzisiaj testuje??

reklama
Dzień dobry ... co tu dziś taka cisza :-)
Kto testuje ?

U mnie dziś lepiej ... plany na listopad zrobione ... w sb wycieczka Centrum Nauki Kopernik ... następny weekend parapetówka ... skocze do solarium, jakieś zakupy .... I od 12.11 uskuteczniamy staranka [emoji38]
Damy rade i głęboko w to wierzę [emoji12]

Miłego dnia laseczki [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry