Nimiti a co bierzesz bo duphaston się bierze od 15 do 26dc lub od 17dc a nie wcześniejBasia ja mam zalecenie od lekarza brać od 1 do 15 dc
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nimiti a co bierzesz bo duphaston się bierze od 15 do 26dc lub od 17dc a nie wcześniejBasia ja mam zalecenie od lekarza brać od 1 do 15 dc
Jezu dziewczyny u mnie 25dc ,pobolewa brzuch co jakis czas a do tego przez noc dopadlo mnie choróbsko takze super ...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w klubie, czyli zaczynamy razem kolejny cykl [emoji2]Jejku dziewczyny... umieram . Chyba nigdy w życiu nie miałam takiego @ ... leci jak z wiadra do tego jestem obolała i opuchnięta ... [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Docia biorę mioviarian 2x1 metformine 3×2 acart 1×1 olej z wiesiołka od 1 do 15 dc kwas foliowy 1×1 i brałam clo. Jak brać duphaston bo gdybym zaszła w ciążę chce go mieć a mój ginekolog jakoś nie chce tym razem mi go dać :/