reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Powoduje on dobre zagniezdzenie zarodka i wysoki progesteron,jak brak ciąży spada progesteron i jest @,dlatego należy w 26 lub 27 zrobić hcg lub test

Jezu dziewczyny u mnie 25dc ,pobolewa brzuch co jakis czas a do tego przez noc dopadlo mnie choróbsko takze super ...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też Megan22.. Straciłam głos ☺ nic nie pomógł miodzik.. Mnie caly czas kluje jajnik prawy, dzisiaj juz lepiej te plecy dzisiah, nie bolą tak. Piersi dalej takie jakby normalne, co jest dziwne.
Ważne to się nie nakręcić eh!

a ja dziewczyny dostałam jakiejś wstretnej biegunki :( temp 37.3 i podbrzusze nadal pobolewa. Nic takiego dziś nie zjadłam żeby się źle czuć. Mam nadzieję, że to minie. Hajmal jak beta? powtarzałaś?

km5sio4pghry649q.png

Docia biorę mioviarian 2x1 metformine 3×2 acart 1×1 olej z wiesiołka od 1 do 15 dc kwas foliowy 1×1 i brałam clo. Jak brać duphaston bo gdybym zaszła w ciążę chce go mieć a mój ginekolog jakoś nie chce tym razem mi go dać :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Queen mnie się pomyliło i ja mam @ dzień wcześniej hehe. Wiesz nie zwracam na razie uwagi na dni cyklu w tym miesiącu wyznaje zasadę go with the flow ;) a dc chyba mam 17. Życzę Ci sukcesy kochana zasłużyłaś!

Bulbasek, dziękuje kochana :*
Windy91, ciekawe z czego to wynika.. w pierwsza ciąże zaszłam od razu.. a który to twój cykl starań?

Morela, współczuje.. u mnie w mieście panuje jelitowka..

Nadalka, Antonia, łącze się w bólu i trzymam za nas kciuki na sierpień [emoji3]

reklama
Docia biorę mioviarian 2x1 metformine 3×2 acart 1×1 olej z wiesiołka od 1 do 15 dc kwas foliowy 1×1 i brałam clo. Jak brać duphaston bo gdybym zaszła w ciążę chce go mieć a mój ginekolog jakoś nie chce tym razem mi go dać :/

Jesli chcesz w trakcie starań brać to najbezpieczniej (zeby nie zahamować przypadkiem opóźnionej owu) od 3dpo przez 10 dni, 2x1, lub 2x2 (ja tak mam przepisane przez gina).

Do góry