reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan - oby! I tobie życzę tego samego! [emoji2] [emoji16]

Queen - faceta obroty i jazda, oby bobosexy były owocne [emoji2] [emoji2]

Asica - też mi właśnie leci 3 cykl, oby powiedzenie się sprawdziło [emoji2] [emoji2] gdyby się udało (tfu, tfu!!) to rzutem na taśmę zalapie się jesZcze na lipcówki [emoji1] [emoji1] [emoji16]

Napisane na LT26i w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja mam miesiączkę na 9.11

km5sio4pghry649q.png
Ja mam termin miesiaczki na 8.11 wiec pewnie nie wytrzymam i zayestuje, chociaz ja po moich 3 poronieniach, w ciagu ostatnich 8 miesiecy juz wiem wcześniej po obserwacji mojego ciała, czy sie udało czy nie... ale zatestuje a co mi tam :)

Ostatnia edycja:
To tak jak u mnie. Dziś koniec @. Mąż wróci późno wiec raczej będę spać i dziś nici z seksu. Ale jutro nadrobimy. Zobaczymy może do trzech razy sztuka. To będzie 3cykl.
Ja sie boje ze jak my zaczniemy sie starac to w koncu mąż skapituluje i sie mu odechce tak czesto hehe... a nie chce robic tak, zebym to ja na nim wisiala, namawiala itp. Jakos tak dziwnie sie czuje przed tymi staraniami... wtedy 2 razy nam wystarczylo ale to tylko dlatego ze pozniej maz nie chcial i nie bylo jak... a i tak sie udalo.. ale juz sama nie wiem co myslec;p Niby chce, a tu takie cos;p wychodzi na to ze ja niewyrzyta hehe...

reklama
Do góry