reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Podoba mi się to podejscie :) nic nie jest ważniejsze od miłości i rodziny a reszta naprawdę sama przyjdzie :)
No sama to raczej nie przyjdzie ... umiesz liczyć licz na siebie ... jak to się mówi albo ... jak sobie poscielesz tak się wyspisz .... myślę, że bardzo duo zależy od nas i to my musimy się starać aby naszym dzieciom zapewnić godny byt.
I to się właśnie wiąże z tymi trudnymi decyzjami a w szczególności jeśli chodzi o kobiety bo stereotyp, że facet zarabia na rodzinę w dzisiejszych czasem raczej nie ma racji bytu, bo pracować muszą oboje ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ale od wczoraj tu naskrobalyscie :szok:.
Ja dzisiaj znow testowalam z rana kreska na tescie ciut ciemniejsza niz wczoraj. Dzis to moj 36 dc, 19 dpo, 10 dzien drugiego skoku temp.( temp 37.1)
Mam dzis jazde na ostre curry hinduskie...,
a naleze do tych co z ostrych rzeczy to najbardziej lubie czekolade:-p!!!
To moj pierwszy miesiac staran o drugie boba. A mam 32 lata

Hejka,
Chwile mnie nie było i miałam tyyyle nadrabiania. A jeszcze wszystkiego nie doczytałam :) na wiele postów chciałam odpowiedzieć ale juz wszystko mi sie pokićkało wiec trudno, nie pisze ;)
Chciałam tylko odpowiedzieć nt wnioskowania o płci fasolki po Hcg. To nie tyle o dolne/górne granice chodzi zakresów, co o szybkość wzrostu Hcg. Jesli rośnie mało, czyli do 2x co 2 dni to chłopiec, a jesli rosnie np 2,5-3,5 razy co 2 dni to na dziewczynkę :)
Miłego dnia!!
To dziewczynki się rozwijają szybciej nawet już na tym etapie hiehie [emoji13] [emoji1]

Chodzi Ci o to usg?
Chyba każdy, porobia tylko pomiary kości różnych i komputer wyliczy na tej podstawie procent szans na występowanie wad. Na pewno wszystko będzie ok :*

Lux ja wtedy nie znalazłam sposobu na tą zgage, jedynie zauważyłam że jak spałam na ktoryms boku to mniej mnie meczyla ale nie pamiętam który to byl.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny polecam zombie mleko prosto z lodówki. Mi tylko to pomagało. No chyba ze macie to już sprawdzone ;-)

ale od wczoraj tu naskrobalyscie :szok:.
Ja dzisiaj znow testowalam z rana kreska na tescie ciut ciemniejsza niz wczoraj. Dzis to moj 36 dc, 19 dpo, 10 dzien drugiego skoku temp.( temp 37.1)
Mam dzis jazde na ostre curry hinduskie...,
a naleze do tych co z ostrych rzeczy to najbardziej lubie czekolade:-p!!!
To moj pierwszy miesiac staran o drugie boba. A mam 32 lata
Olaf i to gratulacje,ale widzę że staraczek więcej brawo

Bolace piersi rozumiem ale skąd się wzięło pieczenie sutków.!!! Mam chyba fazę. Hehe śniło mi się dzisiaj ze robie test ciazowy i wyszedł pozytywny a za chwilę druga kreska znikła,i się obudziłam.!!

reklama
Ja tez dłuższy czas miałam wątpliwości czy trzecie dziecko to dobry pomysł. Jak rozmawiałam z mezem na temat trzeciego to mi krótko odpowiedział że dzieci i szklanek nigdy za dużo. Hehe. Także działamy już od marca o trzeciego brzdąca. Wkoncu się uda.
Widzę, że facetom przychodzi to z lekką ręką :biggrin2: u mnie to samo gadka gadka coś tam wspomniałam o chrześniaczce a mój że może by tak o siostrzyczkę się postarać dla naszych chłopaków i temat zamkneliśmy i wieczorem M do mnie że dziś zabieramy się do roboty a ja oczy wielkie i w sumie to dałam mu zadecydować za nas:rolleyes2: hmm i niestety on nie żartował :errr: a teraz przy drugim cyklu to już ja go piliłam do działania :oops:

Do góry