reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tabelka
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    119,7 KB · Wyświetleń: 208
U mnie dziś rano test sikany delikatnie ciemniejszy ale minimalnie
Beta 997, z norm wychodzi 4-5 tydzień

Dodatkowo zrobiłam sobie morfologie od razu (ale zapomniałam być na czczo :p), czy któraś miała może podwyższone P-LCR w ciąży? Trochę mnie to niepokoi.

Ginka kazała mi się zapisać dwa tyg po pozytywnym teście, ale zapisałam się 12 dni po, bo w kolejnym tygodniu jej niema :( Niewiem czy cokolwiek zobacze, bo to będzie 5t i 6d

Nimitii mam nadzieje że okaże się właśnie że to u ciebie to jakaś zmyłka z tą @ ;)

U mnie dziś rano test sikany delikatnie ciemniejszy ale minimalnie
Beta 997, z norm wychodzi 4-5 tydzień

Dodatkowo zrobiłam sobie morfologie od razu (ale zapomniałam być na czczo :p), czy któraś miała może podwyższone P-LCR w ciąży? Trochę mnie to niepokoi.

Ginka kazała mi się zapisać dwa tyg po pozytywnym teście, ale zapisałam się 12 dni po, bo w kolejnym tygodniu jej niema :( Niewiem czy cokolwiek zobacze, bo to będzie 5t i 6d

Nimitii mam nadzieje że okaże się właśnie że to u ciebie to jakaś zmyłka z tą @ ;)
U mnie nie bylo nic widac jak poszlam w takim czasie i lekarz nie porwierdzil mi ciazy mimo, ze wczesniej badajac mi piersi i pobierajac wymaz do cytologii, mnie o niej zapewnial (bo widzial objawy) ;) tylko, ze ja prawdopodobnie mialam pozniejsza owulacje, dlatego wierze, ze Ty juz fasolke zobaczysz. :)

Tak queen_b HHahaha jeszcze się okaże że będziesz czerwcowa ;)

Alexandra 5 tc może być za wcześnie na zobaczenie np akcji serca ale pęcherzyk powinien być już widać ją w obu ciążach byłam w 5 tc i miałam ładne pęcherzyki.

Delli kiedy idziesz na to usg ?

reklama
Tak queen_b HHahaha jeszcze się okaże że będziesz czerwcowa ;)

Alexandra 5 tc może być za wcześnie na zobaczenie np akcji serca ale pęcherzyk powinien być już widać ją w obu ciążach byłam w 5 tc i miałam ładne pęcherzyki.

Delli kiedy idziesz na to usg ?

Hahahah albo tak sobie uroiła ciąże, ze mi sie @@@ zatrzymała [emoji23][emoji23] nie no, a tak serio, pisałam Wam wcześniej ze owu miałam przesunięta wiec @@ tez sie opóźni. Niedługo wstawię zdjęcie z naszego "eksperymentu" z testami owulacyjnymi. Cierpliwie czekam na @@@ [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry