reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jej dziewczyny to waga ma wpływ na poczęcie czy nie ?
Ja mam niedowage 52kg przy 172cm ... może mieć to znaczenie? Ja patrzyłam tylko na cykl i jeśli nie widzę nic niepokojącego to nie szukam przyczyn ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Taj, zarówno niedowaga jak i nadwaga mogą mieć wpływ.ja np. Przez niedowagę nie miałam długo miesiączki. Dopiero jak przytyłam to miesiączka zaczęła wracać...

reklama
Tanika widzę, że też drobniutka jak ja jesteś tylko że ja mam 153cm, i przed ciążą 48kg, teraz 50,5kg czyli 2,5kg na plusie narazie. W pierwszej ciąży przytyłam 12kg, ale nosiłam Olkę 41tyg 4d (11 dni po terminie przyszłą na świat) :D:D:D
A ty jeszcze drobniejsza hehe ja tam siebie taką lubie a córcią przytyłam 32kg!!!

Stwierdziłam ze te 9 cykli bezowocnych starań spowodowało u nas brak wiary ze może się udać.Powiedziałam m ze musimy zmienić nastwienie, w końcu 2 razy zaszlismy wiec możemy, chorób tez nie mamy więc nic nie stoi na przeszkodzie.W dodatku wychodzą nam dni plodne za tydz.Wtedy rok temu stanęlo serduszko naszemu Aniolkowi.Więc mówię do m ze ten cykl musi być już nasz.W tym tyg.kupę roboty będzie więc trudno będzie się starać.
Aleksandna wielkie gratki i życze nudnej ciąży.Ale masz fajnie.Mi możesz w tabelkę wpisać 10 cykl i termin 31 październik.

Hej Dziewczyny,

Jestem tu nowa ale tak jak Wy zaczynam staranie się o maluszka. Dziś odstawiłam Nuva Ring, macie jakieś doświadczenia w staraniu się po krążku?
Pozdrawiam !

Taj, zarówno niedowaga jak i nadwaga mogą mieć wpływ.ja np. Przez niedowagę nie miałam długo miesiączki. Dopiero jak przytyłam to miesiączka zaczęła wracać...
Ja się na razie nie stresuje .... jak zaszłam w pierwszą to ważyłam 51kg i udało mi się za pierwszym razem ... taka natura mam nadzieje.
Ze wskaźników mi wychodzi niedowaga ale to już od lat.
Ale na pewno zrobię badania tarczycy i to niedługo. Bo to juz inna kwestia.
Ja przytyłam w ciąży 13kg i po porodzie zostało mi jakieś 4 ale zeszło chwile później i tak się trzyma....ale to było 10 lat temu. Teraz 10 lat starsza jestem i pewnie już tak dobrze nie będzie hehe ale to są jeszcze inne metody [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi a masz taką wagę zawsze? Ja mam teraz taką bo odchudzałam tzn jadłam i jem wszystko nie stosowałam tabletek ,poprostu mniej jadłam zajęło mi to 3lata , najważniejsze że czujemy się dobrze:-D
Tsh mam dobre ,morfologię też .
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 6kg brałam syropy na apetyt a w córcią przytylam ponad 30żarłam jak opentana hehe:D:p

reklama
Do góry