reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam nowe staraczki :)
Bertha, Megan i reszta- dalej zaciskam kciuki! :*
U mnie gorszych dni ciag dalszy (ale Wam tu ostatnio smece :p). O 2 w nocy obudzil mnie ból żołądka, a od 3 w nocy juz tylko ubikacja... napisalam siostrze, ze przez jej zelki i orzeszki cala noc wymiotuje, a ona mi, ze tak samo. O 7.30 przyszedl T. Z pracy a ja w ubikacji, a On: tylko nie mow, ze Ty tez... okazalo sie, ze cala 3 przytulala ubikacje cala noc :p no i to nie zelki... jelitowka nas dopadla, mnie 1 raz w zyciu i nie wiedziałam ze to taki okropne... od 2 w nocy nie spie, nie moge sie nawet napic bo zaraz wc. Wygladam jak zombie, oczywiście do pracy niż poszlam. Jestem wykonczonaaa
Pijcie Coca-colę - to świństwo wykosi każdego wirusa. A potem można się poratować przez kilka tyg Dicoflorem.
Trzymajcie się ciepło!

reklama
Witajcie nowe staraczki...[emoji6]
ciesze się, że nas jest coraz więcej.
To zachodzenie w 1 cyklu rozpieszcza...wiem coś o tym ... ale wtedy miałam 10 lat mniej :/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro :( Tule

Witam nowe staraczki, podajcie dane jak chcecie żeby dopisać Was do naszej watkowej tabelki

Tak to jest ze ludzie są różni i to co jednym przychodzi łatwo, innym z wielką trudnością, ale nie można się poddawać.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz mnie dopisać? Mikaduchna-Magda; 40 lat, 2 cykl, data następnej @ 21.10, trzecie dziecko

Mikaduchna wlasnie pijemy i pod wzgledem wymiotow o niebo lepiej! :)
Niestety 38 stopni i wszystko boliii...
Bertha kochana moze w koncu lipiec bedzie dla nas! I dla reszty do ktorych zawitala @... ;)

Witajcie ;) za mną dopiero pierwszy cykl, ale bardzo czekamy na dziecko.. Nasze pierwsze ;-) mam 29 lat, myślałam, że może w tym miesiącu się uda, ale niestety. W maju odstawilam tabletki, odczekałam trochę, żeby wszystko się uregulowalo, jednak nadal chyba nie jestem w formie. Planuję właśnie w najbliższym czasie zrobić badania hormonów, zobaczymy co czas pokaże, ale bardzo się niecierpliwię :(

Witam się z rana. Jakiś czarny humor mnie dopadł. Dziś rano też siknelam (25dc) i taki oto wynik
1475557487858.jpg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475557487858.jpg
    1475557487858.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 486
Hej :) jak będziesz wpisywać nowe dane do tabelki to mozesz mi zmienic na 6cs , następna @2.11 :)

Teraz śmiało moge sie zdenerwować na K[emoji14]z tym okresem którego dzisiaj dostałam , idealnie wyszło że owulacja musiała być 19dc ehh już ja sobie z nim pogadam wieczorem,ze albo zabieramy sie porządnie na lipiec bez fochów albo od razu dajmy sobie spokój bo szkoda tylko moich łez i nerwów . Miłego dnia :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam się z rana. Jakiś czarny humor mnie dopadł. Dziś rano też siknelam (25dc) i taki oto wynik Zobacz załącznik 776383

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gruba czyli co? [emoji3]

Wiesz Iza, ja miałam tak: dwie ciąże bez problemu i trzecia (dwa lata po drugiej - miałam wtedy 37 lat i straciłam w 5 tyg.) Potem mi wyszło, że mam niedoczynność tarczycy - Hashimoto. Może sprawdź jak to u Ciebie wygląda. to też może być spory problem z utrzymaniem ciąży. Życzę Ci wszystkiego dobrego Kochana.

Ja mam Hashimoto i TSH 2,57 i też mi mówi, że powinno być poniżej 2. Biorę dawkę Euthyroxu 50 codziennie. Zlecił mi jeszcze badania hormonów LH, estradiol, progesteron, prolaktyna i AMH w 22 dniu cyklu. Ale to chyba ze względu na wiek, bo mam 40 lat. Wszystko ok - tylko AMH jeszczeb nie zbadałam.

Pijcie Coca-colę - to świństwo wykosi każdego wirusa. A potem można się poratować przez kilka tyg Dicoflorem.
Trzymajcie się ciepło!

Możesz mnie dopisać? Mikaduchna-Magda; 40 lat, 2 cykl, data następnej @ 21.10, trzecie dziecko

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry