reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam nowe staraczki :)
Bertha, Megan i reszta- dalej zaciskam kciuki! :*
U mnie gorszych dni ciag dalszy (ale Wam tu ostatnio smece :p). O 2 w nocy obudzil mnie ból żołądka, a od 3 w nocy juz tylko ubikacja... napisalam siostrze, ze przez jej zelki i orzeszki cala noc wymiotuje, a ona mi, ze tak samo. O 7.30 przyszedl T. Z pracy a ja w ubikacji, a On: tylko nie mow, ze Ty tez... okazalo sie, ze cala 3 przytulala ubikacje cala noc :p no i to nie zelki... jelitowka nas dopadla, mnie 1 raz w zyciu i nie wiedziałam ze to taki okropne... od 2 w nocy nie spie, nie moge sie nawet napic bo zaraz wc. Wygladam jak zombie, oczywiście do pracy niż poszlam. Jestem wykonczonaaa
Pijcie Coca-colę - to świństwo wykosi każdego wirusa. A potem można się poratować przez kilka tyg Dicoflorem.
Trzymajcie się ciepło!

reklama
Witajcie nowe staraczki...[emoji6]
ciesze się, że nas jest coraz więcej.
To zachodzenie w 1 cyklu rozpieszcza...wiem coś o tym ... ale wtedy miałam 10 lat mniej :/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro :( Tule

Witam nowe staraczki, podajcie dane jak chcecie żeby dopisać Was do naszej watkowej tabelki

Tak to jest ze ludzie są różni i to co jednym przychodzi łatwo, innym z wielką trudnością, ale nie można się poddawać.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz mnie dopisać? Mikaduchna-Magda; 40 lat, 2 cykl, data następnej @ 21.10, trzecie dziecko

Mikaduchna wlasnie pijemy i pod wzgledem wymiotow o niebo lepiej! :)
Niestety 38 stopni i wszystko boliii...
Bertha kochana moze w koncu lipiec bedzie dla nas! I dla reszty do ktorych zawitala @... ;)

Witajcie ;) za mną dopiero pierwszy cykl, ale bardzo czekamy na dziecko.. Nasze pierwsze ;-) mam 29 lat, myślałam, że może w tym miesiącu się uda, ale niestety. W maju odstawilam tabletki, odczekałam trochę, żeby wszystko się uregulowalo, jednak nadal chyba nie jestem w formie. Planuję właśnie w najbliższym czasie zrobić badania hormonów, zobaczymy co czas pokaże, ale bardzo się niecierpliwię :(

Witam się z rana. Jakiś czarny humor mnie dopadł. Dziś rano też siknelam (25dc) i taki oto wynik
1475557487858.jpg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475557487858.jpg
    1475557487858.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 496
Hej :) jak będziesz wpisywać nowe dane do tabelki to mozesz mi zmienic na 6cs , następna @2.11 :)

Teraz śmiało moge sie zdenerwować na K[emoji14]z tym okresem którego dzisiaj dostałam , idealnie wyszło że owulacja musiała być 19dc ehh już ja sobie z nim pogadam wieczorem,ze albo zabieramy sie porządnie na lipiec bez fochów albo od razu dajmy sobie spokój bo szkoda tylko moich łez i nerwów . Miłego dnia :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam się z rana. Jakiś czarny humor mnie dopadł. Dziś rano też siknelam (25dc) i taki oto wynik Zobacz załącznik 776383

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gruba czyli co? [emoji3]

Wiesz Iza, ja miałam tak: dwie ciąże bez problemu i trzecia (dwa lata po drugiej - miałam wtedy 37 lat i straciłam w 5 tyg.) Potem mi wyszło, że mam niedoczynność tarczycy - Hashimoto. Może sprawdź jak to u Ciebie wygląda. to też może być spory problem z utrzymaniem ciąży. Życzę Ci wszystkiego dobrego Kochana.

Ja mam Hashimoto i TSH 2,57 i też mi mówi, że powinno być poniżej 2. Biorę dawkę Euthyroxu 50 codziennie. Zlecił mi jeszcze badania hormonów LH, estradiol, progesteron, prolaktyna i AMH w 22 dniu cyklu. Ale to chyba ze względu na wiek, bo mam 40 lat. Wszystko ok - tylko AMH jeszczeb nie zbadałam.

Pijcie Coca-colę - to świństwo wykosi każdego wirusa. A potem można się poratować przez kilka tyg Dicoflorem.
Trzymajcie się ciepło!

Możesz mnie dopisać? Mikaduchna-Magda; 40 lat, 2 cykl, data następnej @ 21.10, trzecie dziecko

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry