Rozumiem. I mimo że staram się o trzecie też mi łatwo nie jest. Nie rozumiem skąd nagle taki problem mam. Dwie ciaze bez żadnego problemu. A teraz problem z utrzymanieM. Doluje mnie to że zachodze ale i tak nic z tego nie ma. Już chyba bym wolała żeby co miesiąc były Biele vizira na tescie niż żeby dalej taka sytuacja się powtarzała. Cudnie jest zobaczyć dwie kreseczki na tescie.ale w mojej sytuacji te dwie kreseczki szybko znikają, i to mnie strasznie Doluje.Iza wiem ze jest cieżko. Ale pociesz sie tym Żr starasz sie o kolejne dziecko. Niektóre z nas nie maja nawet szansy aby starać sie o kolejne bo nawet tego jednego nie maja... ale nie wolno sie poddawać. Trzeba walczyć o marzenia. Nikt nie obiecywał ze bedzie łatwo :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
Iza, strasznie mi przykro, domyślam się co przezywasz
Dzisiaj przeczytałam taką historię na forum i się rozkleilam: https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienie-aborcja-macica-dwurozna.80502/
życie jest niesprawiedliwe... ale nie można się poddawać.
Dzisiaj przeczytałam taką historię na forum i się rozkleilam: https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienie-aborcja-macica-dwurozna.80502/
życie jest niesprawiedliwe... ale nie można się poddawać.
Emsi*
Izabela trzymaj się .... współczuję .... oby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła. Ciekawe co Ci gin powie i oczywiście aby już @ poszła sobie w cholere.U mnie cały czas to samo. Cały czas leci a nawet dzisiaj sporo. To już 8 dni. Już mam dość. Trochę brzuch pobolał,zrobiłam znów dzisiaj test ciazowy i już kreski nie ma,może jeszcze jakiś cień delikatny. Martwi mnie ze tym razem tak długo leci i ciągle czerwona krew a chwilami to jakby bordowa była. W środę wizyta u mojego lekarza.
Rozumiem. I mimo że staram się o trzecie też mi łatwo nie jest. Nie rozumiem skąd nagle taki problem mam. Dwie ciaze bez żadnego problemu. A teraz problem z utrzymanieM. Doluje mnie to że zachodze ale i tak nic z tego nie ma. Już chyba bym wolała żeby co miesiąc były Biele vizira na tescie niż żeby dalej taka sytuacja się powtarzała. Cudnie jest zobaczyć dwie kreseczki na tescie.ale w mojej sytuacji te dwie kreseczki szybko znikają, i to mnie strasznie Doluje.
To fakt ze lepiej widzieć biel wizira niz dwie kreski i sie rozczarować ... dziwne ze dwie ciąże bez problemu a teraz tak.. tym bardziej ze młoda jestes. Moze cos sie wyjaśni podczas wityzty. Trzymam kciuki [emoji108]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mogłaby już sobie pójść dzisiaj 8 dzień a mam wrażenie jakby się rozkręcała.Izabela trzymaj się .... współczuję .... oby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła. Ciekawe co Ci gin powie i oczywiście aby już @ poszła sobie w cholere.
Delli
Iza .. Przykro mi. Jednoczesnie jestem mega zaskoczona, ze masz taki problem mimo, ze urodziłaś dwójkę dzieci i wszystko było ok. Te nasze odganizmy to naprawde "niezbadane" .. Ale skoro juz masz dwójkę pociech to trzeciej tez sie na pewno doczekasz. Trzymam kciuki cały czas..
Wiecie co dziewczyny.. Byłoby super gdybyście przypuściły szturm na czerwiec każdej z Was tego zycze. Moze i ja sie załapie. Teoretycznie - wg ostatniej @ (21.08) termin mi wypada na 28 maj.. Ale skoro na usg w 6t nie było widac nic i zasugerowano, ze miałam późniejsza owu.. To jest szansa, ze urodzę w czerwu. Co by mnie bardzo ucieszyło. Z nieznanych powodów od dawien dawna kocham ten miesiac i byłoby cudownie, gdybym Was mogła czytac w czerwcowym wątku
Zaczęłam dzis 7t (licząc od rozpoczęcia ostatniej @) i oczekiwanie na Wasze pozytywne wyniki dostarcza mi wiecej emocji niz moje dwie kreski sprzed kilku dni. To czekanie do "po 10" .. Sprawia, ze czuje sie jakas zawieszona i totalnie jak nie w ciazy. Prawie nie mam objawów
Wiecie co dziewczyny.. Byłoby super gdybyście przypuściły szturm na czerwiec każdej z Was tego zycze. Moze i ja sie załapie. Teoretycznie - wg ostatniej @ (21.08) termin mi wypada na 28 maj.. Ale skoro na usg w 6t nie było widac nic i zasugerowano, ze miałam późniejsza owu.. To jest szansa, ze urodzę w czerwu. Co by mnie bardzo ucieszyło. Z nieznanych powodów od dawien dawna kocham ten miesiac i byłoby cudownie, gdybym Was mogła czytac w czerwcowym wątku
Zaczęłam dzis 7t (licząc od rozpoczęcia ostatniej @) i oczekiwanie na Wasze pozytywne wyniki dostarcza mi wiecej emocji niz moje dwie kreski sprzed kilku dni. To czekanie do "po 10" .. Sprawia, ze czuje sie jakas zawieszona i totalnie jak nie w ciazy. Prawie nie mam objawów
Spark
Izunoa trzymaj sie cieplo !
Delli to moze jednak faktycznie czerwcowka
Oo ja tez czekam na same poztywy od jutra!
Ja poszlam do siostry i wróciłam o 22 (tak jak T. Wychodzi do pracy, żeby nie musieć rozmawiać). Dzieki tej sytuacji nie przeżywam @ tylko się nią cieszę
Delli to moze jednak faktycznie czerwcowka
Oo ja tez czekam na same poztywy od jutra!
Ja poszlam do siostry i wróciłam o 22 (tak jak T. Wychodzi do pracy, żeby nie musieć rozmawiać). Dzieki tej sytuacji nie przeżywam @ tylko się nią cieszę
Spark
[QUOTE Dellli, post: 14398159, member: 165255"]Spark, cała ta sytuacja brzmi znajomo. Zycze Ci jednak zeby to sie nie powtarzało, bo jak juz zobaczysz te dwie krechy, to takim akcjom towarzysza zupełnie inne emocje *,* a musi byc dobrze na razie mozesz sie troche foszyc, a co tam.. ^^[/QUOTE]
Hehe dzieki no właśnie, jeszcze troche... albo troche dłużej
Hehe dzieki no właśnie, jeszcze troche... albo troche dłużej
reklama
Hej! Dołączam do starających się. Pierwszy raz jestem na tego typu forum więc nawet nie wiem od czego zacząć..:-)mam juz 6,5 letnia córkę i teraz był pierwszy cykl starań o rodzeństwo :-) @ powinna przyjść dzisiaj. Narazie nie ma.. Myślałam że na kilka dni przed będzie już coś wiadomo ale nawet wczorajszy test 10ml nic nie pokazał :-( więc obiecałam sobie że nie będę nic robić w tym tygodniu tylko czekać jeszcze chociaż do czwartku jeśli @ nie przyjdzie.. Pozdrawiam :-)
Ostatnia edycja: