reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A no patrz[emoji14]nawet tego nie zauwazylam :D widze ze twoj termin @ to 2 dni po mojej[emoji14]kiedy robisz pierwszy tescik?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz robilam weryfikacje czy pregnyl jeszcze widac w moczu i jak maleje, zeby nie pomylic potem tego z pozytywnym ciążowym. Takze na razie resztkówki cieniste cienie cienia jeszcze widac na tescie. Jutro zrobie zobaczyc czy juz zniknal cien. Takze jako ze mam zapas testow, to chyba juz bede teraz codziennie kontynuowac ;)

reklama
No taki zartownis mi sie trafił na dzis :D jeszcze ma troszke czasu zeby sie pojawic i nie zniknac:p poza lekkim i krotkim bólem podbrzusza wczoraj wieczorem to dzisiaj znowu nic a do tego duzo śluzu od paru dni ..:p[emoji14]

I gdzie spark ze swoim pozytywem ???? :D

Z tymi dolegliwościami to jest loteria .... jedna nic a tu ciąża...a najgorsze, że się człowiek doszukuje a one są tak podobne do @ .... eh

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz robilam weryfikacje czy pregnyl jeszcze widac w moczu i jak maleje, zeby nie pomylic potem tego z pozytywnym ciążowym. Takze na razie resztkówki cieniste cienie cienia jeszcze widac na tescie. Jutro zrobie zobaczyc czy juz zniknal cien. Takze jako ze mam zapas testow, to chyba juz bede teraz codziennie kontynuowac ;)
No to będe trzymac kciuki za udany finisz :D

Z tymi dolegliwościami to jest loteria .... jedna nic a tu ciąża...a najgorsze, że się człowiek doszukuje a one są tak podobne do @ .... eh

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
A no właśnie racja[emoji14]mnie zawsze juz tydzien przed @ zaczyna podbrzusze boleć a tu nic[emoji14]wiec albo przyjdzie @ z zaskoczenia albo sie spóźni co mi sie malo kiedy zdarza[emoji14]zobaczymy[emoji14]narazie do soboty mam czas zeby do tego na luzie podchodzic:p pewnie w piątek zaczne świrowac:D

Dziewczyny mam pytanie czy w dni płodne przytulanki macie codziennie czy co drugi dzień? Jedni mówią, żeby codziennie a inni, żeby robić przerwy i bądź tu mądry człowieku.

Dziewczyny mam pytanie czy w dni płodne przytulanki macie codziennie czy co drugi dzień? Jedni mówią, żeby codziennie a inni, żeby robić przerwy i bądź tu mądry człowieku.
Co drugi dzień,
po pierwsze dlatego że czytałam że plemniki muszą mieć czas dojrzeć, a po drugie dlatego że niemialabym siły i ochoty tak często

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry