Mnie tez nie wyszlo w 13dpo nawet, dopiero w 16dpo owu wyszla bladziutka druga kreska.. Jeszcze nic straconegoJa czuję się też jakby @ miała przyjść. Bolą mnie piersi już dość mocno, a zawsze tak mam ze 3-4 dni przed @ jedynie ta moja temperatura jest podniesiona momentami do 37-37.1, ale myślę że to przez upały u nas 30 stopni cały czas. Wczoraj rano test ciażowy negatywny, a to było już 12 dpo, jeśli do piątku @ nie przyjdzie to rano zrobię znów. Raczej moje nadzieję opadły, ale co ja sobie myślałam że zajde w pierszym cyklu☺ o pierwsze dziecko staraliśmy się 8 miesięcy.
reklama
Carmen24l
Fanka BB :)
Wydaje mi sie ze za szybko, no ale moze byc ze hormon moze juz urosnie i jednak wylapie....w kazdym razie jakich testow uzywacie?? 10 mlu czy lepsze 25-ki?? Bo duzo dziewczyn wlasnie chwali 25mlu
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Witajcie dziewczyny. Pisałam już na innym wątku staraczek,ale widzę,że tam jest rzadki odzew,także piszę tutaj. Gwoli ścisłości: jestem mamą 2 dzieci, 7-letniej córki i 15-miesięcznego syna (zaokrąglam,kwestia kilku dni) i właśnie niedawno postanowiliśmy z P. postarać się o trzecie dziecko. Już wcześniej był jakieś nieśmiałe plany,ale zawsze w ostatniej chwili "zwiewałam",czyli.... nie ma tematu,nie i koniec,nie damy rady,itp.
W tym wątku chyba nie pisałam ,a jeśli tak,to wybaczcie,ale nie pamiętam,z pewnością był to może 1 post. Czy mogłabym się przyłączyć do was,staraczek? Ostatnią @ miałam 19.08, teraz na dniach mam mieć kolejną, cykle z reguły 28-dniowe (a kiedyś bywało baaardzo różnie,nawet i 60-dniowe ,dlatego o drugie dziecko staraliśmy się w efekcie praktycznie 2,5 roku). Mam 28 lat,mieszkamy w Niemczech.
Przyjmiecie mnie?
W tym wątku chyba nie pisałam ,a jeśli tak,to wybaczcie,ale nie pamiętam,z pewnością był to może 1 post. Czy mogłabym się przyłączyć do was,staraczek? Ostatnią @ miałam 19.08, teraz na dniach mam mieć kolejną, cykle z reguły 28-dniowe (a kiedyś bywało baaardzo różnie,nawet i 60-dniowe ,dlatego o drugie dziecko staraliśmy się w efekcie praktycznie 2,5 roku). Mam 28 lat,mieszkamy w Niemczech.
Przyjmiecie mnie?
Katka12
Wbijaj śmiałoWitajcie dziewczyny. Pisałam już na innym wątku staraczek,ale widzę,że tam jest rzadki odzew,także piszę tutaj. Gwoli ścisłości: jestem mamą 2 dzieci, 7-letniej córki i 15-miesięcznego syna (zaokrąglam,kwestia kilku dni) i właśnie niedawno postanowiliśmy z P. postarać się o trzecie dziecko. Już wcześniej był jakieś nieśmiałe plany,ale zawsze w ostatniej chwili "zwiewałam",czyli.... nie ma tematu,nie i koniec,nie damy rady,itp.
Przyjmiecie mnie?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie ze cie przyjmiemy. Witaj.Witajcie dziewczyny. Pisałam już na innym wątku staraczek,ale widzę,że tam jest rzadki odzew,także piszę tutaj. Gwoli ścisłości: jestem mamą 2 dzieci, 7-letniej córki i 15-miesięcznego syna (zaokrąglam,kwestia kilku dni) i właśnie niedawno postanowiliśmy z P. postarać się o trzecie dziecko. Już wcześniej był jakieś nieśmiałe plany,ale zawsze w ostatniej chwili "zwiewałam",czyli.... nie ma tematu,nie i koniec,nie damy rady,itp.
Przyjmiecie mnie?
Coraz więcej staraczek o trzecie Bobo. Aż mi weselej,że nie jestem jedynąWitajcie dziewczyny. Pisałam już na innym wątku staraczek,ale widzę,że tam jest rzadki odzew,także piszę tutaj. Gwoli ścisłości: jestem mamą 2 dzieci, 7-letniej córki i 15-miesięcznego syna (zaokrąglam,kwestia kilku dni) i właśnie niedawno postanowiliśmy z P. postarać się o trzecie dziecko. Już wcześniej był jakieś nieśmiałe plany,ale zawsze w ostatniej chwili "zwiewałam",czyli.... nie ma tematu,nie i koniec,nie damy rady,itp.
Przyjmiecie mnie?
Hejka! Też mam 28 lat i też staramy się o trzecie! Może jednak ten przyrost naturalny będzie co ?Witajcie dziewczyny. Pisałam już na innym wątku staraczek,ale widzę,że tam jest rzadki odzew,także piszę tutaj. Gwoli ścisłości: jestem mamą 2 dzieci, 7-letniej córki i 15-miesięcznego syna (zaokrąglam,kwestia kilku dni) i właśnie niedawno postanowiliśmy z P. postarać się o trzecie dziecko. Już wcześniej był jakieś nieśmiałe plany,ale zawsze w ostatniej chwili "zwiewałam",czyli.... nie ma tematu,nie i koniec,nie damy rady,itp.
Przyjmiecie mnie?
reklama
Asica86
Oj robi się gorąco tylko muszę nie pić w nocy żeby sikać nie wstawaćJa tez mam kremowy sluz i test pozytywny