reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeśli teraz się nie uda, to będzie to drugi cykl, bo tamte poprzednie to ciężko uznać za starania skoro mąż w delegacji :p

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny mialam miec dzis wynik bety - a w przychodni nikt nie odbiera pewnie nie ma lekarza i jest nieczynna, oszaleje chyba ;) tak bym juz chciala cos wiedziec...

Dzien doberek!
Ktos dzisiaj testowal??
na tapecie mamy:
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-23 Majka_km6 - czy ja dobrze widze w suwaczku że dzisiaj zaczelaś nowy cykl?
2016-08-23 Pegas
2016-08-26 CzarnaPerła
2016-08-28 Victoria30 - wracaj do nas!! Ja też wariuje z objawami, testowaniami, lubie pytac wszystkich wkoło o objawy i nie zamierzam sie zmieniac!!!!!!!! :)
Ja nie testuje. @ brak nadal (3 dni po terminie), test wczoraj neg. Jutro minie około 2 tyg od owulacji więc w sobotę się pokusze na jeszcze jeden test.

Melodia filozoficzna - wiem że nic nie wiem. Na nic się nie czuje. Jak tak długo nie będę mieć okresu trzeba będzie do gina się wybrać i sprawdzić czy wszystko ok. Bo przyznaje że się martwie takim zawieszeniem bardzo...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do kwasu foliowego dr kazał mi brać 0,8 raz udało mi sie taki kupic teraz nam 0,4 biorę dwie tabletki.

Ja mam dzis wizytę na 15:30. Denerwuje sie strasznie co z tym krwiakiem z torbielą i jak ma sie maluszek. Czy mu nic nie zaszkodziło :(
U mnie dzis 9+3 czyli juz 10 tydzien...

reklama
Co do kwasu foliowego dr kazał mi brać 0,8 raz udało mi sie taki kupic teraz nam 0,4 biorę dwie tabletki.

Ja mam dzis wizytę na 15:30. Denerwuje sie strasznie co z tym krwiakiem z torbielą i jak ma sie maluszek. Czy mu nic nie zaszkodziło :(
U mnie dzis 9+3 czyli juz 10 tydzien...
Kulka, będzie dobrze. Bardzo mocno trzymam kciuki!

Do góry