Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej ej wylukałam cię przed chwilą na innym wątku widze delikatną drugą kreske !!!! przedemną sie nic nie ukryjeDziwne bo 5 i 15 są na receptę. Było się zapytać czy folik ma.
a ja biore 0,4 mg FOLIK myslicie ze to za mało?Dziwne bo 5 i 15 są na receptę. Było się zapytać czy folik ma.
Ja nie testuje. @ brak nadal (3 dni po terminie), test wczoraj neg. Jutro minie około 2 tyg od owulacji więc w sobotę się pokusze na jeszcze jeden test.Dzien doberek!
Ktos dzisiaj testowal??
na tapecie mamy:
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-23 Majka_km6 - czy ja dobrze widze w suwaczku że dzisiaj zaczelaś nowy cykl?
2016-08-23 Pegas
2016-08-26 CzarnaPerła
2016-08-28 Victoria30 - wracaj do nas!! Ja też wariuje z objawami, testowaniami, lubie pytac wszystkich wkoło o objawy i nie zamierzam sie zmieniac!!!!!!!!
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, calaaaa prawdaaa!Katarzynka, dla Ciebie Link do: Takie buciki :)
[emoji1]
Kulka, będzie dobrze. Bardzo mocno trzymam kciuki!Co do kwasu foliowego dr kazał mi brać 0,8 raz udało mi sie taki kupic teraz nam 0,4 biorę dwie tabletki.
Ja mam dzis wizytę na 15:30. Denerwuje sie strasznie co z tym krwiakiem z torbielą i jak ma sie maluszek. Czy mu nic nie zaszkodziło
U mnie dzis 9+3 czyli juz 10 tydzien...