Beatka, dziękuję za umieszczenie w odpowiednim miejscu, teraz czekam na Ciebie, mam nadzieję, że tym razem się uda i Tobie :-)
reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Gdzieś czytałam że 0,4 jak się w ciąży nie jest, a w ciąży dawkę ustala lekarz.a ja biore 0,4 mg FOLIK myslicie ze to za mało?
Kwas foliowy występuje naturalnie w warzywach, więc jedz dużo warzyw.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Kulka będzie dobrze nie ma sie co stresowaćCo do kwasu foliowego dr kazał mi brać 0,8 raz udało mi sie taki kupic teraz nam 0,4 biorę dwie tabletki.
Ja mam dzis wizytę na 15:30. Denerwuje sie strasznie co z tym krwiakiem z torbielą i jak ma sie maluszek. Czy mu nic nie zaszkodziło
U mnie dzis 9+3 czyli juz 10 tydzien...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
mi lekarz kazał przyjść w 10 dcDziewczyny w którym dniu cyklu najlepiej iść na usg żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosna ??? Bo mi akurat wypadnie 8dc. I niewiem czy to dobry czas.
bertha
Ej ej wylukałam cię przed chwilą na innym wątku widze delikatną drugą kreske !!!! przedemną sie nic nie ukryje
Oo!! ale wykukałaś!!! haha, ale się ukryła agnesis na konkurencyjny wątek
Agnesis, ja gratuluje cicho i trzymam kciuki!!!
Ale jesli jutro dopiero mija 2 tyg od owu, to chyba dopiero jutro termin @? Czy masz zwykle krótszą faze lutealną?Ja nie testuje. @ brak nadal (3 dni po terminie), test wczoraj neg. Jutro minie około 2 tyg od owulacji więc w sobotę się pokusze na jeszcze jeden test.
Melodia filozoficzna - wiem że nic nie wiem. Na nic się nie czuje. Jak tak długo nie będę mieć okresu trzeba będzie do gina się wybrać i sprawdzić czy wszystko ok. Bo przyznaje że się martwie takim zawieszeniem bardzo...
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
:* Też mam wielką nadzieję!Beatka, dziękuję za umieszczenie w odpowiednim miejscu, teraz czekam na Ciebie, mam nadzieję, że tym razem się uda i Tobie :-)
A ja mam pytanie do was kobitki[emoji14]w domu juz mam jeden test z poprzedniego miesiąca z rossmana strumieniowy check&go i chcialabym jeszcze jeden albo dwa jakies inne kupić[emoji14]jakie polecacie ? Pewnie juz takie pytanie padalo nie raz ale ide na łatwizne i pytam ponownie po pracy podejde sobie do apteki albo rossmana zeby kupic zalezy co polecicie
bertha
Mi również w 10dc kaze przychodzic. zalezy jaki masz standardowo cykl, jesli zawsze duzo dluzszy, to bedzie pozniej jajco dojrzewac, a jak standardowy np 28dni, to 10-11dc jest ok.mi lekarz kazał przyjść w 10 dc
bertha
Z rossmanna - Facelle. Są 2 rodzaje, to kup sobie dwa. A apteczne to Nordtest. Ale ja w aptece tego jednej nie znalałzam, tylko online zamawiałam..A ja mam pytanie do was kobitki[emoji14]w domu juz mam jeden test z poprzedniego miesiąca z rossmana strumieniowy check&go i chcialabym jeszcze jeden albo dwa jakies inne kupić[emoji14]jakie polecacie ? Pewnie juz takie pytanie padalo nie raz ale ide na łatwizne i pytam ponownie po pracy podejde sobie do apteki albo rossmana zeby kupic zalezy co polecicie
reklama