reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Co do kwasu foliowego dr kazał mi brać 0,8 raz udało mi sie taki kupic teraz nam 0,4 biorę dwie tabletki.

Ja mam dzis wizytę na 15:30. Denerwuje sie strasznie co z tym krwiakiem z torbielą i jak ma sie maluszek. Czy mu nic nie zaszkodziło :(
U mnie dzis 9+3 czyli juz 10 tydzien...
Kulka będzie dobrze :) nie ma sie co stresować:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w którym dniu cyklu najlepiej iść na usg żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosna ??? Bo mi akurat wypadnie 8dc. I niewiem czy to dobry czas.

Ej ej wylukałam cię przed chwilą na innym wątku :D widze delikatną drugą kreske !!!! :D przedemną sie nic nie ukryje:D

Oo!! ale wykukałaś!!! haha, ale się ukryła agnesis na konkurencyjny wątek :)
Agnesis, ja gratuluje cicho i trzymam kciuki!!!

Ja nie testuje. @ brak nadal (3 dni po terminie), test wczoraj neg. Jutro minie około 2 tyg od owulacji więc w sobotę się pokusze na jeszcze jeden test.

Melodia filozoficzna - wiem że nic nie wiem. Na nic się nie czuje. Jak tak długo nie będę mieć okresu trzeba będzie do gina się wybrać i sprawdzić czy wszystko ok. Bo przyznaje że się martwie takim zawieszeniem bardzo...
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jesli jutro dopiero mija 2 tyg od owu, to chyba dopiero jutro termin @? Czy masz zwykle krótszą faze lutealną?

Beatka, dziękuję za umieszczenie w odpowiednim miejscu, teraz czekam na Ciebie, mam nadzieję, że tym razem się uda i Tobie :-)
:* Też mam wielką nadzieję!

A ja mam pytanie do was kobitki[emoji14]w domu juz mam jeden test z poprzedniego miesiąca z rossmana strumieniowy check&go i chcialabym jeszcze jeden albo dwa jakies inne kupić[emoji14]jakie polecacie ? Pewnie juz takie pytanie padalo nie raz ale ide na łatwizne i pytam ponownie :D po pracy podejde sobie do apteki albo rossmana zeby kupic :D zalezy co polecicie:D

A ja mam pytanie do was kobitki[emoji14]w domu juz mam jeden test z poprzedniego miesiąca z rossmana strumieniowy check&go i chcialabym jeszcze jeden albo dwa jakies inne kupić[emoji14]jakie polecacie ? Pewnie juz takie pytanie padalo nie raz ale ide na łatwizne i pytam ponownie :D po pracy podejde sobie do apteki albo rossmana zeby kupic :D zalezy co polecicie:D

Z rossmanna - Facelle. Są 2 rodzaje, to kup sobie dwa. A apteczne to Nordtest. Ale ja w aptece tego jednej nie znalałzam, tylko online zamawiałam..

reklama
Do góry