Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
bo mi w aptece facet dał na poczatku 15 mg
i wczoraj poszłam wymienić to mówi mi ze nie ma czegostakiego jak0,4 mg i dał mi 5 mg.
dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
bo mi w aptece facet dał na poczatku 15 mg
i wczoraj poszłam wymienić to mówi mi ze nie ma czegostakiego jak0,4 mg i dał mi 5 mg.
a masz jakieś wskazania od lekarza na taka dawkę?
a ja odliczam dni do l4, w koncu!!!Nie mogę doczekać się już urlopu. Zaczynam go jutro po południu. a 03.09. wyjeżdżam do Krakowa. Zakopanego i Szczawnicy. i akurat 02.09 zaczynają mi się płodne więc bardzo liczę na ten cykl.
Wrzucaj dane, to Cię jakos ładnie ulokujęA gdzie mnie wciśniesz?
Moze powinnas forme metylowa brac skoro masz taka reakcje? Kup sobie Actifolin, to jest taka forma.wysypka i swędzenie na dłoniach, rękach, udach i kolanach. i w działaniach niepożądanych wywypka i swędzenie jest na 1 miejscu.
Wrzucaj dane, to Cię jakos ładnie ulokuję