reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kolekcjonerka - super info [emoji7] rośnijcie zdrowo !![emoji123]
A ja od dwóch dni zastanawiam sie czy napisac wam o moim dziwnym czymś i zapytać sie czy któraś tak miala :D wlasnie od 3/4 dni przy robieniu siku na samym koncu juz czuje taki ucisk chocby w pipce , w sumie sama nawet nie wiem jak to opisac ale nawet przyjemne to jest haha dzisiaj ten ucisk poczułam również w podbrzuszu wtf ja sie pytam :D za pierwszym razem sobie pomyslalam ohooo zbliża sie chyba jakies zapalenie pęcherza[emoji14]ale nieee , ciagle jest to delikatne i no kurde przyjemne :D tylko nie myslcie ze jakaś glupia jestem czy coś :D jestem po prostu ciekawa czy ktoras tak miala[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Melduję się po pierwszym USG
smilie1.gif

Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie słyszałam, ale widziałam bijące serduszko
smilie1.gif

Ciąża jest starsza prawie o tydzień z USG - 8t 3d, co potwierdza moje przypuszczenia o wczesnej owulacji
smilie1.gif
Dzidzia ma prawie 2cm
smilie1.gif

Powiedzieliśmy Olci
smilie1.gif
Córcia chce już natychmiast mieć Rodzeństwo
icon_mrgreen.gif
Super ! [emoji4] Gratuluję!

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolekcjonerka - super info [emoji7] rośnijcie zdrowo !![emoji123]
A ja od dwóch dni zastanawiam sie czy napisac wam o moim dziwnym czymś i zapytać sie czy któraś tak miala :D wlasnie od 3/4 dni przy robieniu siku na samym koncu juz czuje taki ucisk chocby w pipce , w sumie sama nawet nie wiem jak to opisac ale nawet przyjemne to jest haha dzisiaj ten ucisk poczułam również w podbrzuszu wtf ja sie pytam :D za pierwszym razem sobie pomyslalam ohooo zbliża sie chyba jakies zapalenie pęcherza[emoji14]ale nieee , ciagle jest to delikatne i no kurde przyjemne :D tylko nie myslcie ze jakaś glupia jestem czy coś :D jestem po prostu ciekawa czy ktoras tak miala[emoji14]

zazdroszczę - nie miałam tak nigdy:D

zazdroszczę - nie miałam tak nigdy:D
Hahah :D takie dziwactwa mnie nawiedzają w tym cyklu :D a z braku mdłości , bo wyczytalam ze nie masz to nic tylko sie cieszyc :D moja znajoma 9 wrzesnia bedzie juz w 6 miesiącu a jedyne co to często odwiedza toalete:p mdlosci brak, brzuch ma maly , wszyscy sie smieja ze maja wieksze po przejedzeniu , cycki nic a nic nie bolą ani nie rosną :D pocieszam ją że moze jak brzuch w koncu nabierze rozmiarow to cycory pójda w jego slady:D

reklama
Melduję się po pierwszym USG
smilie1.gif

Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie słyszałam, ale widziałam bijące serduszko
smilie1.gif

Ciąża jest starsza prawie o tydzień z USG - 8t 3d, co potwierdza moje przypuszczenia o wczesnej owulacji
smilie1.gif
Dzidzia ma prawie 2cm
smilie1.gif

Powiedzieliśmy Olci
smilie1.gif
Córcia chce już natychmiast mieć Rodzeństwo
icon_mrgreen.gif
Trzymam kciuki żeby cała ciąża przeszła spokojnie [emoji110]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry