reklama
Kolekcjonerka - super info [emoji7] rośnijcie zdrowo !![emoji123]
A ja od dwóch dni zastanawiam sie czy napisac wam o moim dziwnym czymś i zapytać sie czy któraś tak miala wlasnie od 3/4 dni przy robieniu siku na samym koncu juz czuje taki ucisk chocby w pipce , w sumie sama nawet nie wiem jak to opisac ale nawet przyjemne to jest haha dzisiaj ten ucisk poczułam również w podbrzuszu wtf ja sie pytam za pierwszym razem sobie pomyslalam ohooo zbliża sie chyba jakies zapalenie pęcherza[emoji14]ale nieee , ciagle jest to delikatne i no kurde przyjemne tylko nie myslcie ze jakaś glupia jestem czy coś jestem po prostu ciekawa czy ktoras tak miala[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja od dwóch dni zastanawiam sie czy napisac wam o moim dziwnym czymś i zapytać sie czy któraś tak miala wlasnie od 3/4 dni przy robieniu siku na samym koncu juz czuje taki ucisk chocby w pipce , w sumie sama nawet nie wiem jak to opisac ale nawet przyjemne to jest haha dzisiaj ten ucisk poczułam również w podbrzuszu wtf ja sie pytam za pierwszym razem sobie pomyslalam ohooo zbliża sie chyba jakies zapalenie pęcherza[emoji14]ale nieee , ciagle jest to delikatne i no kurde przyjemne tylko nie myslcie ze jakaś glupia jestem czy coś jestem po prostu ciekawa czy ktoras tak miala[emoji14]
Super ! [emoji4] Gratuluję!Melduję się po pierwszym USG
Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie słyszałam, ale widziałam bijące serduszko
Ciąża jest starsza prawie o tydzień z USG - 8t 3d, co potwierdza moje przypuszczenia o wczesnej owulacjiDzidzia ma prawie 2cm
Powiedzieliśmy OlciCórcia chce już natychmiast mieć Rodzeństwo
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no chyba prawie tak i u Ciebie co było widać ?U mnie 5 tydz i 5 dzien. Czyli chyba juz 6 tydz nie?
kolekcjonerka
Fanka BB :)
mdłości nie mam , a od 3 tygodni senność, siusianie co 30-40minut, mega wydęty brzuch jakbym w 15tygodniu była noi piersi powiększone i delikatne czyli hmmm standardKolekcjonerka gratulacje. Czy masz już jakieś objawy ciążowe? Mdłości, senność? ☺
Ja już przestałam liczyć na ten okres. A brzuch mam jak balon od 10 dni jak przed okresem, masakra.Ja póki co żadnego plamienia, nic. Chociaż czuję coś, że jutro nadejdzie, oby wypiłam dzisiaj piwko, może coś da ;p 35dc.
kolekcjonerka
Kolekcjonerka - super info [emoji7] rośnijcie zdrowo !![emoji123]
zazdroszczę - nie miałam tak nigdy
Hahah takie dziwactwa mnie nawiedzają w tym cyklu a z braku mdłości , bo wyczytalam ze nie masz to nic tylko sie cieszyc moja znajoma 9 wrzesnia bedzie juz w 6 miesiącu a jedyne co to często odwiedza toalete mdlosci brak, brzuch ma maly , wszyscy sie smieja ze maja wieksze po przejedzeniu , cycki nic a nic nie bolą ani nie rosną pocieszam ją że moze jak brzuch w koncu nabierze rozmiarow to cycory pójda w jego sladyzazdroszczę - nie miałam tak nigdy
Aleksandrax
Kolekcjonerka gratulacje, to napewno wielka ulga zobaczyc serduszko, ja tez tak chce[emoji14]pewnie umrę ze strachu przed pierwszym usg jak już zajde.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rozpuszczalna
Trzymam kciuki żeby cała ciąża przeszła spokojnie [emoji110]Melduję się po pierwszym USG
Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie słyszałam, ale widziałam bijące serduszko
Ciąża jest starsza prawie o tydzień z USG - 8t 3d, co potwierdza moje przypuszczenia o wczesnej owulacjiDzidzia ma prawie 2cm
Powiedzieliśmy OlciCórcia chce już natychmiast mieć Rodzeństwo
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom