reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Melduję się po pierwszym USG
smilie1.gif

Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie słyszałam, ale widziałam bijące serduszko
smilie1.gif

Ciąża jest starsza prawie o tydzień z USG - 8t 3d, co potwierdza moje przypuszczenia o wczesnej owulacji
smilie1.gif
Dzidzia ma prawie 2cm
smilie1.gif

Powiedzieliśmy Olci
smilie1.gif
Córcia chce już natychmiast mieć Rodzeństwo
icon_mrgreen.gif
Rewelacja! [emoji177][emoji177]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
smilie1.gif

Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie słyszałam, ale widziałam bijące serduszko
smilie1.gif

Ciąża jest starsza prawie o tydzień z USG - 8t 3d, co potwierdza moje przypuszczenia o wczesnej owulacji
smilie1.gif
Dzidzia ma prawie 2cm
smilie1.gif

Powiedzieliśmy Olci
smilie1.gif
icon_mrgreen.gif

Super!!! :)

smilie1.gif

smilie1.gif

smilie1.gif
Dzidzia ma prawie 2cm
smilie1.gif

Powiedzieliśmy Olci
smilie1.gif
icon_mrgreen.gif
Super:) mam nadzieje ze tez tego doczekam:)

reklama
Mi ani skakanie ani przytulanki nic nie pomogły i nawet się nie zapowiada.... Najdziwniejsze że plamienie miałam tak jak zawsze tydzień przed terminem@ no i plamienie się skończyło a @ nie ma. Może jednak ruszył nowy cykl? Moje testy owu jeszcze nie doszły tak bym na wszelki wypadek robiła. 36 dc już zgłupiałam :(
Ja póki co żadnego plamienia, nic. Chociaż czuję coś, że jutro nadejdzie, oby :) wypiłam dzisiaj piwko, może coś da ;p 35dc.

Do góry