reklama
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
U mnie malusieńki pęcherzyk. Ale lekarz na pogotowiu usg robił chwilkę tylkoHehe no chyba prawie tak i u Ciebie co było widać ?
Ja juz tak sobie mówiłam poprzednio że wyluzuje na maksa[emoji14]i jeszcze bardziej ześwirowałam niby dopiero 4 cykl ale licze jako pierwszy tak dla siebie bo dopiero od dwoch tyg mieszkamy razem wiec wczesniej przytulanki byly albo raz w 12 dc i potem 16 albo tylko w 16 i 17..tylko wtedy kiedy moj K mial wolny pokój takze staralismy sie dzialac w tym 16dc tak jak kalendarz mi owulke wyznaczal ale teraz juz wiem ze na to nie ma co patrzecmegan a który cykl się starasz?My staraczki za bardzo wsłuchujemy się w nasze organizmy i jak coś pojawia się pierwszy raz to już jesteśmy zestresowane. Ja w następnym cyklu chyba trochę odpuszczę bo ześwirować można. Będę się bzykać w dni płodne ale już nie będę analizować objawów owulki i tego co po. Będę zalatana więc może nawet mi się uda ciut wyluzować.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Hej dziewczyny. Na innym wąteku koleżanka zamieściła ciekawy artykuł. Naukowcy przeanalizowali pary do kilku pokoleń wstecz. Tylko w Lini męskiej. Dziedziczenie genów w Lini męskiej dziadek-ojciec-syn itd. Żeby sprawdzić jakiej płci rodzą się dzieci w danej lini. I z przykrością muszę stwierdzić, że u mnie to się zgadza. W lini mojego męża od pokoleń dziewczynki to prawdziwa rzadkość. Na wagę złota. A ja liczyłam, że może do trzech razy sztuka i będzie córeczka mamusi . Chyba pora ten schemat przełamać ☺.
bedzie, tego moge byc pewna, wiem, ze bedzie pomagac wczoraj moja bratanice bawil i nie chcial oddac rodzicom hehe, ma podejscie do dzieci, one bardzo ciagna do niegoOjeeej ale super to dobrze że tak wyczekuje , będzie na pewno bardzo dobrym tatusiem
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
Hej dziewczyny. Na innym wąteku koleżanka zamieściła ciekawy artykuł. Naukowcy przeanalizowali pary do kilku pokoleń wstecz. Tylko w Lini męskiej. Dziedziczenie genów w Lini męskiej dziadek-ojciec-syn itd. Żeby sprawdzić jakiej płci rodzą się dzieci w danej lini. I z przykrością muszę stwierdzić, że u mnie to się zgadza. W lini mojego męża od pokoleń dziewczynki to prawdziwa rzadkość. Na wagę złota. A ja liczyłam, że może do trzech razy sztuka i będzie córeczka mamusi . Chyba pora ten schemat przełamać ☺.
Moja sąsiadka miała trzech synów, też mieli nadzieję na córkę, dopiero jak najmłodszy z chłopców miał około 14 lat zdecydowali się na 4te dziecko i wyszla córka, u nich tez był taki schemat, że sami chłopcy z pokolenia na pokolenie
Mój też uwielbia dzieci ale do zabawy, sam jak dziecko.bedzie, tego moge byc pewna, wiem, ze bedzie pomagac wczoraj moja bratanice bawil i nie chcial oddac rodzicom hehe, ma podejscie do dzieci, one bardzo ciagna do niego
reklama
Aleksandrax
Też coś słyszałam o tym że są mężczyźni którzy zawsze płodzą chłopców.Hej dziewczyny. Na innym wąteku koleżanka zamieściła ciekawy artykuł. Naukowcy przeanalizowali pary do kilku pokoleń wstecz. Tylko w Lini męskiej. Dziedziczenie genów w Lini męskiej dziadek-ojciec-syn itd. Żeby sprawdzić jakiej płci rodzą się dzieci w danej lini. I z przykrością muszę stwierdzić, że u mnie to się zgadza. W lini mojego męża od pokoleń dziewczynki to prawdziwa rzadkość. Na wagę złota. A ja liczyłam, że może do trzech razy sztuka i będzie córeczka mamusi . Chyba pora ten schemat przełamać [emoji5].
Jak to prawda to ja też niemam co liczyć na dziewczynke, u m sami faceci.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom