reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej, wiec na usg wczoraj wszystko super, Nataniel oczywiscie caluskie usg bardzooo ruchliwy, machal raczkami i nozkami jak szalony i no ziewal, co nas tak bardzo rozczulilo, pomiary i przeplywy super,takze polowkowe zaliczone z sukcesem :) Niunius wazy 425 gram, fotki dam wieczorem :)

reklama
hej, wiec na usg wczoraj wszystko super, Nataniel oczywiscie caluskie usg bardzooo ruchliwy, machal raczkami i nozkami jak szalony i no ziewal, co nas tak bardzo rozczulilo, pomiary i przeplywy super,takze polowkowe zaliczone z sukcesem :) Niunius wazy 425 gram, fotki dam wieczorem :)
Aaa to cudownie :) rosnie ci albo maly tancerz albo sportowiec :D teraz druga połówka z górki :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

megan nie miałam takich odczuć, które opisałaś. Bynajmniej sobie nie przypominam. Ja w tamtym cyklu miałam mega warunki bo fajny śluz, prawy jajnik miał owulkę a z niego już miałam 2 ciążę, więc pokładałam w nim nadzieję, no i w środku cyklu też miałam jednorazowe małe plamienie (nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało więc byłam zdziwiona). Ten cykl jest dziwny więc zobaczymy.
Lux i kolekcjonerka super że u Was wszystko gra. Piękne miałyście widoki na tych usg.Wielkie gratulacje!

megan nie miałam takich odczuć, które opisałaś. Bynajmniej sobie nie przypominam. Ja w tamtym cyklu miałam mega warunki bo fajny śluz, prawy jajnik miał owulkę a z niego już miałam 2 ciążę, więc pokładałam w nim nadzieję, no i w środku cyklu też miałam jednorazowe małe plamienie (nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało więc byłam zdziwiona). Ten cykl jest dziwny więc zobaczymy.
Lux i kolekcjonerka super że u Was wszystko gra. Piękne miałyście widoki na tych usg.Wielkie gratulacje!
I bądź tu mądrym :( z tego wynika że nie warto sie obserwować tylko na czuja przytulać z partnerem ile sie da a potem czekać na efekt[emoji14]ja sie coraz bardziej martwie :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
megan a który cykl się starasz?My staraczki za bardzo wsłuchujemy się w nasze organizmy i jak coś pojawia się pierwszy raz to już jesteśmy zestresowane. Ja w następnym cyklu chyba trochę odpuszczę bo ześwirować można. Będę się bzykać w dni płodne ale już nie będę analizować objawów owulki i tego co po. Będę zalatana więc może nawet mi się uda ciut wyluzować.

Do góry