hej, wiec na usg wczoraj wszystko super, Nataniel oczywiscie caluskie usg bardzooo ruchliwy, machal raczkami i nozkami jak szalony i no ziewal, co nas tak bardzo rozczulilo, pomiary i przeplywy super,takze polowkowe zaliczone z sukcesem Niunius wazy 425 gram, fotki dam wieczorem
reklama
Aaa to cudownie rosnie ci albo maly tancerz albo sportowiec teraz druga połówka z górkihej, wiec na usg wczoraj wszystko super, Nataniel oczywiscie caluskie usg bardzooo ruchliwy, machal raczkami i nozkami jak szalony i no ziewal, co nas tak bardzo rozczulilo, pomiary i przeplywy super,takze polowkowe zaliczone z sukcesem Niunius wazy 425 gram, fotki dam wieczorem
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja sie smialam, ze bedzie pilkarz za tata, bo naprawde fotke ciezko bylo zrobic tak kopalAaa to cudownie rosnie ci albo maly tancerz albo sportowiec teraz druga połówka z górki
kacha10
Fanka BB :)
megan nie miałam takich odczuć, które opisałaś. Bynajmniej sobie nie przypominam. Ja w tamtym cyklu miałam mega warunki bo fajny śluz, prawy jajnik miał owulkę a z niego już miałam 2 ciążę, więc pokładałam w nim nadzieję, no i w środku cyklu też miałam jednorazowe małe plamienie (nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało więc byłam zdziwiona). Ten cykl jest dziwny więc zobaczymy.
Lux i kolekcjonerka super że u Was wszystko gra. Piękne miałyście widoki na tych usg.Wielkie gratulacje!
Lux i kolekcjonerka super że u Was wszystko gra. Piękne miałyście widoki na tych usg.Wielkie gratulacje!
Noo to tata pewnie juz sie nie moze doczekaćno ja sie smialam, ze bedzie pilkarz za tata, bo naprawde fotke ciezko bylo zrobic tak kopal
I bądź tu mądrym z tego wynika że nie warto sie obserwować tylko na czuja przytulać z partnerem ile sie da a potem czekać na efekt[emoji14]ja sie coraz bardziej martwiemegan nie miałam takich odczuć, które opisałaś. Bynajmniej sobie nie przypominam. Ja w tamtym cyklu miałam mega warunki bo fajny śluz, prawy jajnik miał owulkę a z niego już miałam 2 ciążę, więc pokładałam w nim nadzieję, no i w środku cyklu też miałam jednorazowe małe plamienie (nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało więc byłam zdziwiona). Ten cykl jest dziwny więc zobaczymy.
oszalal na punkcie malego i gada caly czas, ze byle do grudnia brzuch mam wycalowany i wyglaskany
Ojeeej ale super to dobrze że tak wyczekuje , będzie na pewno bardzo dobrym tatusiemoszalal na punkcie malego i gada caly czas, ze byle do grudnia brzuch mam wycalowany i wyglaskany
reklama
kacha10
Fanka BB :)
megan a który cykl się starasz?My staraczki za bardzo wsłuchujemy się w nasze organizmy i jak coś pojawia się pierwszy raz to już jesteśmy zestresowane. Ja w następnym cyklu chyba trochę odpuszczę bo ześwirować można. Będę się bzykać w dni płodne ale już nie będę analizować objawów owulki i tego co po. Będę zalatana więc może nawet mi się uda ciut wyluzować.