reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W cyklach bezowulacyjnych temp nie rośnie. Może owu była w innym terminie? ;)
Nie wiem właśnie co myśleć, w 13dc byłam na monitoringu i gin powiedział, że nie ma żadnego pęcherzyka, i mam próbować w przyszłym miesiącu, wtedy mierzyłam temp. i faktycznie bardzo niska, a 3 dni temu z głupot zmierzyłam i cały czas na wyższym poziomie

reklama
Nie wiem właśnie co myśleć, w 13dc byłam na monitoringu i gin powiedział, że nie ma żadnego pęcherzyka, i mam próbować w przyszłym miesiącu, wtedy mierzyłam temp. i faktycznie bardzo niska, a 3 dni temu z głupot zmierzyłam i cały czas na wyższym poziomie
Ale jednorazowe mierzenie nie świadczy o tym, że owu była.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Lek z grupy SSRI?
Bralam prawie rok escitslopram. Bardzo mi pomogl a wyciszeniu totalnych zjazdow nastroju.

Dziewczynki po prostu nie czaje co sie dzieje. Oby mi lekarz wyjasnil we wtorek o co kaman. Krwawienia i to 1-dniowe ni z gruchy ni z pietruchy.

13 lipca mialam zabieg.

Zobacz załącznik 768798 Zobacz załącznik 768799

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg
Ja miałam różne na początku, ale potem głównie andepin, z jakiej to Her grupy to się az tak nie znam ;o

A to duże krwawienia? Może jakaś nadzerka?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jednorazowe mierzenie nie świadczy o tym, że owu była.

Wiem wiem, mierzę 3 dni tylko dziwi mnie taki duży skok od mierzenia w 13dc. Choć wiem, że mierzy się cały cykl, ale ostatnio w ogóle tego nie robię żeby nie fiksować i teraz niepotrzebnie mi odbiło :D

Hej hej:) jak tam mija dzien? Ja właśnie maluje paznokcie i tak pomyślałam sobie ze Was odwiedzę... Mam jeszcze troche czasu do wyjazdu to pisze:) mnie troszkę martwi brak objawów. No oprócz guli w przełyku... Nie wiem co myslec...
Pozdrawiam:)

Hej hej:) jak tam mija dzien? Ja właśnie maluje paznokcie i tak pomyślałam sobie ze Was odwiedzę... Mam jeszcze troche czasu do wyjazdu to pisze:) mnie troszkę martwi brak objawów. No oprócz guli w przełyku... Nie wiem co myslec...
Pozdrawiam:)
Zarówno brak objawów, jak i ich mnóstwo może świadczyć o ciąży lub jej braku. [emoji12] Pozostaje tylko czekać, a termometr zostaw w spokoju. [emoji4]

Zarówno brak objawów, jak i ich mnóstwo może świadczyć o ciąży lub jej braku. [emoji12] Pozostaje tylko czekać, a termometr zostaw w spokoju. [emoji4]

Wiem wiem. Ja to wszystko wiem:) ale fajnie by bylo miec jakies objawy:) byłabym spokojniejsza:) a Ty jak się czujesz? Który to tydzień?
Aaa caly czas czuje klucie w dole brzucha wiec jakiś objaw jest:)

Ja termometr już zostawiam :D co do ciąży ja jestem pewna, że w niej nie jestem, zastanawiałam się tylko, jak z tą owulką było :) ale nieistotne, czekam na nowy cykl :)

reklama
Wiem wiem. Ja to wszystko wiem:) ale fajnie by bylo miec jakies objawy:) byłabym spokojniejsza:) a Ty jak się czujesz? Który to tydzień?
Aaa caly czas czuje klucie w dole brzucha wiec jakiś objaw jest:)
Już leci 13 tc. Za tydzień usg genetyczne. [emoji4] Czuję się dobrze. [emoji4]

Do góry