Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyprzedzilam... lapiesz sie na kwiecien?No to super Mi wlasnie tez chce sie spac, a najlepiej to bym poleniuchowala w lozku , ale niestety jestem w pracy...a po za tym to sama nie wiem co bym zjadla i ciagle mam taka suchosc w buzi ....widze ze mnie wyprzedzilas o 5 dni
czekam na Ciebie po drugiej stronie nie moze byc inaczejDzień dobry. [emoji4] Jak samopoczucie? U mnie 4 dni do @ Chciałabym powtórzyć test, ale mam jeszcze tylko jeden w zapasie, więc muszę jakoś wytrzymać do soboty...albo chociaż do jutra.[emoji14]
Myślę podobnie [emoji1]czekam na Ciebie po drugiej stronie nie moze byc inaczej
i dobrzeMyślę podobnie [emoji1]
dokladnie tak. Z kazdym dniem jest to bardziej wyczuwalne. Wczesniej myslalam ze mam moze jakies urojenia ale napewno nie...Salatka a zakuwa cie tak czasem jakby w jajnikach?