reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry. [emoji4] Jak samopoczucie? U mnie 4 dni do @ Chciałabym powtórzyć test, ale mam jeszcze tylko jeden w zapasie, więc muszę jakoś wytrzymać do soboty...albo chociaż do jutra.[emoji14]

reklama
Hej ponowne. Wiem że marudzę głównie w postach. Jestem 4 dni przed @. Na pewno w ciąży urojonej jak zawsze. Jakie mogą być pierwsze objawy ciąży przed testem? Ovu było tydzień temu. Czuję uczucie ciagniecia od jajnikow w ciągu dnia. Po owulacji bardzo bolały mnie piersi. Były mdłości ale u mnie raczej to może być pycha.

Było coś u Was?

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:) gratuluje zafasolkowanym :) i trzymam nadal kciuki za reszte :) a czy któraś z was ma problem z pęcherzykami ? Bo ja nie wiedziałam że tu problem i od 20 roku życia do 25 nie wzięłam ani jednej tabletki anty i ani jedna gumka nie była zuzyta i nic , po rozstaniu w tym samym roku jakimś cudem zaszlam w ciążę ale zakończyła się w 24 tyg :( , od tamtej pory już wiedząc że jednak mogę mieć dzieci ( bo lekarze mówili że będzie ciężko ), zaczęłam się starać juz tak konkretnie i przez prawie 3 lata nic aż w ostatnim cyklu starań dostałam pierwszy raz clostibegyt czy jakos tak i zaraz po nim zastrzyk pregnyl ..i co..? Jutro zaczynam 29 tydz .może sprawdźcie czy u was w tym tkwi problem ..

jestem w 28 tyg ciąży

reklama
Do góry