reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oby. Powodzenia. [emoji4]

To czekaj na mnie z testem. Małpa ma przyjść 21, ale 20 jedziemy na wesele i muszę wiedzieć czy wolno mi wznieść toast za Państwa Młodych. [emoji1]
a to sobota? To moge zaczekac:) W niedziele wyjezdzamy nad morze to chcialabym wiedziec przed:) a 24 sierpnia rocznica slubu to bylby najpiekniejszy prezent na swiecie na rocznice:) i tak sobie mysle ze jak test wyjdzie pozytywny przed wyjazdem to i tak pokaze go mezowi dopiero 24:)

reklama
To i ja może dołączę. Mam na imię Magda i mam 32 lata. Staramy się z mężem od 4 lat. Mamy za sobą jedną cp 2 lata temu. Usunięto mi wtedy prawy jajowód. Trzymam kciuki za udane cykle i brak @ [emoji16] termin następnej @ 19.08, ale oby nie przyszła [emoji6]

Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę na nnfz ale jak uda mi się zajść to biorę odrazu wizyty prywatne. Jeśli chodzi o l4 to raz myślę sobie, że uciekam odrazu a potem dopadają mnie myśli ci ją będę robic..i czy przez to się nie zapase bo i teraz do najchudszych nie należę :(
mysle ze umiarkowany ruch i odpowiednie odzywianie i bedzie ok:) no chyba ze beda inne niezalezne od Ciebie przyczyny (czego Ci nie zycze) to juz chyba nic nie zrobisz...

ja cala cizaze bylam na zwolnieniu. Od ok 5 miesiaca jezdzilam rowerem kilka km chodzilam na spacery z mezem i pieskami tez po kilka km. Nie wzielam sobie zwolnienia bo tak mi sie chcialo tylko podczas ciazy zostal rozwiazany moj staz to sobie moglam chodzic ale l4 musialam dostarczas co PUP.
A ja muszę wziąć l4 z racji pracy jaką wykonuję, nie wyobrażam sobie żebym miała się z kimś szarpać na ulicy będąc w ciąży...

To i ja może dołączę. Mam na imię Magda i mam 32 lata. Staramy się z mężem od 4 lat. Mamy za sobą jedną cp 2 lata temu. Usunięto mi wtedy prawy jajowód. Trzymam kciuki za udane cykle i brak @ [emoji16] termin następnej @ 19.08, ale oby nie przyszła [emoji6]

Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam, witam:) trzymam za Ciebie kciuki, zeby w koncu sie udalo:)

reklama
Do góry