reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Grrr... po Co Mi wgl mąż? Jak Ja go widuje tylko w nocy... wczoraj wrócił po 23:00 do domu. Dzisiaj wstałam i juz go nie było, poszedł do remizy. I tak znowu do nocy... ręce opadają... znowu kur... sprzątanie na mojej głowie... I wszystko. Niczym się nie przejmuje.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro u mnie termin @. Czuję się jak przed okresem, jestem wyciszona, przybita i niezmiennie jest mi niedobrze. Obstawiam jednak nerwy. Znowu mi się przypomina że w takich momentach nawet testu mi się odechciewa w razie opóźnienia.
Tak chciałam pomarudzic... [emoji17]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja widzę, że w tym miesiącu idziemy na rekord!!! Takiego wysypu II kresek na tym forum jeszcze nie bylo. SUPER!!!! To daje nadzije dla innuch dziewczyn. PO prostu czekamy na swoją kolej:).

No właśnie ;) dużo osób mówi ze przez okres wakacji dużo pojawia się ciąż! :* Ja trzymam mocno kciuki za wszystkie z nas :* :* jesteśmy silne i potrafimy przez wszystko przebrnąć! :*

BO JAK NIE MY TO KTO??!! :D

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry