Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekam jeszcze z betą, jak @ nie przyjdzie to zatestuje za pare dni.Kotek moze beta ??? Bedzie juz podwyższona jesli jest ciąża.
Bertha nie mam testów owu niestety ja ich nigdy nie robiłam. Mam Pcos wiec pik lh miałam często podwyższony i testy nie pokazywały konkretnie owu nawet w 2 dc miałam dwie krechy. U mnie sie one kompletnie nie sprawdzały.
Hej, może to być spowodowane lekami, które bralas wcześniej jeśli ciąża faktycznie się wyklucza. Ja na lekach cykle miałam 26-27 dni, przez 5 miesięcy, w 6 miesiącu brania leków 36dni... Także one różnie mogą działać, zresztą sama widzisz, że organizm Ci fiksuje...Witam. Mam niezły problem...Staramy się o dzidziusia. Z powodu bardzo obfitych miesiączek dostałam dhupaston na trzy miesiące. Nie bardzo pomógł. Drugi lekarz przepisał Lutenyl po którym w 30 dniu cyklu dostałam@. Trwała 10 dni...więc lekarz zapisał zmiane leku na orgamentil. Razem z mężem podjęliśmy decyzję o wstrzymaniu sie na miesiąc z lekami aby zobaczyć jaka ewentualnie będzie@ bez leków. (Tym bardziej że orgamentil nie można brać w czasie ciąży)Nadal starając się o dzidzie. I tak dzisiaj mija 36 dzień cyklu bez @. Zrobione 6 testów - negatywne. ( cykle zawsze miałam 24 dniowe bez leków) Dziasiaj również zrobiłam bete ...0,100 czyli brak ciąży...Jestem (pomimo wieku )zielona i nie wiem co myśleć ani co dalej robić. Lekarz i wywołanie @??? Napiszcie co myślicie...
No właśnie nie mam sprawdzonego gina. Siedze od rana i szukam ale terminy są takie że szok...Hej, może to być spowodowane lekami, które bralas wcześniej jeśli ciąża faktycznie się wyklucza. Ja na lekach cykle miałam 26-27 dni, przez 5 miesięcy, w 6 miesiącu brania leków 36dni... Także one różnie mogą działać, zresztą sama widzisz, że organizm Ci fiksuje...
Nie masz jakiegoś sprawdzonego, polecanego gina ?