reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kotek, a @ nadal nie ma? A temp w dół, w górę?
Póki nie ma @ jest nadzieja :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ach dziewczyny tak Was podczytuje ale mało się udzielam bo mam dużo pracy. I mnie opętala gorączka testowania. Dziś 26 dc i dupa. Nawet cienia cienia nie ma. Nadzieja jeszcze nie umarła ale znacznie spadła. [emoji52]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek jeśli temp w górę to albo @ z Tobą pogrywa albo jednak ciąża. Nadzieja rośnie :)

Mi daleko do testowania. Dziś dopiero 4dpo, ale nie liczę na zbyt wiele, bo jakoś ominelismy dni najbardziej płodne :D

Kotek moze beta ??? Bedzie juz podwyższona jesli jest ciąża.

Bertha nie mam testów owu niestety :( ja ich nigdy nie robiłam. Mam Pcos wiec pik lh miałam często podwyższony i testy nie pokazywały konkretnie owu nawet w 2 dc miałam dwie krechy. U mnie sie one kompletnie nie sprawdzały.

Kotek moze beta ??? Bedzie juz podwyższona jesli jest ciąża.

Bertha nie mam testów owu niestety :( ja ich nigdy nie robiłam. Mam Pcos wiec pik lh miałam często podwyższony i testy nie pokazywały konkretnie owu nawet w 2 dc miałam dwie krechy. U mnie sie one kompletnie nie sprawdzały.
poczekam jeszcze z betą, jak @ nie przyjdzie to zatestuje za pare dni.

Witam. Mam niezły problem...Staramy się o dzidziusia. Z powodu bardzo obfitych miesiączek dostałam dhupaston na trzy miesiące. Nie bardzo pomógł. Drugi lekarz przepisał Lutenyl po którym w 30 dniu cyklu dostałam@. Trwała 10 dni...więc lekarz zapisał zmiane leku na orgamentil. Razem z mężem podjęliśmy decyzję o wstrzymaniu sie na miesiąc z lekami aby zobaczyć jaka ewentualnie będzie@ bez leków. (Tym bardziej że orgamentil nie można brać w czasie ciąży)Nadal starając się o dzidzie. I tak dzisiaj mija 36 dzień cyklu bez @. Zrobione 6 testów - negatywne. ( cykle zawsze miałam 24 dniowe bez leków) Dziasiaj również zrobiłam bete ...0,100 czyli brak ciąży...Jestem (pomimo wieku )zielona i nie wiem co myśleć ani co dalej robić. Lekarz i wywołanie @??? Napiszcie co myślicie...
Hej, może to być spowodowane lekami, które bralas wcześniej jeśli ciąża faktycznie się wyklucza. Ja na lekach cykle miałam 26-27 dni, przez 5 miesięcy, w 6 miesiącu brania leków 36dni... Także one różnie mogą działać, zresztą sama widzisz, że organizm Ci fiksuje...
Nie masz jakiegoś sprawdzonego, polecanego gina ? :)

Hej dziewczyny. U mnie 27dc, testowałam 2 dni temu i nic niestety. @ chyba przyjdzie bo zaczęły mi się brązowe plamienia. A myślałam, że się uda bo się dziwnie czułam, piersi mnie bardzo bolały i w brzuchu mnie kuło;/ I dostałam ochrzan od męża, że za dużo o tym myślę i że on nie chce czuć, że przytulam się z nim tylko dlatego, że chcę bobasa...

Witam,

chciałam tylko wstawić krótkie info dla tych z Was które są z Łodzi, że łódzki magistrat rozpoczął przyjmowanie wniosków na dofinansowanie do in vitro (kwota dofinansowania 5 000zł). Liczy się kolejność wniosków i dotyczy osób zameldowanych w Łodzi. Więcej szczegółów można uzyskać na stronie internetowej łódzkiego magistratu.
Pozdrawiam

reklama
Hej, może to być spowodowane lekami, które bralas wcześniej jeśli ciąża faktycznie się wyklucza. Ja na lekach cykle miałam 26-27 dni, przez 5 miesięcy, w 6 miesiącu brania leków 36dni... Także one różnie mogą działać, zresztą sama widzisz, że organizm Ci fiksuje...
Nie masz jakiegoś sprawdzonego, polecanego gina ? :)
No właśnie nie mam sprawdzonego gina. Siedze od rana i szukam ale terminy są takie że szok...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry