salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Dziekuje za mile slowa, musi sie udac nie ma innego wyjscia wtedy bede najszczesliwsza mama na swiecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać kiedy można puścić [emoji16]trzymam[emoji109][emoji109]A dzisiaj trzymajcie za mnie kciuki, mam praktyczny egzamin kwalifikacji zawodowej....:/ umieram że strachu
Dla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dzieckadziewczyny kiedys w koncu sloneczko zaswieci i dla Was
Spokojnie. Za dwa dni może wyjdą dwie. trzymam mocno kciuki && mi jeszcze 4 dni zostały.Dla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
Egzamin o 15 dopiero do 17Daj znać kiedy można puścić [emoji16]trzymam[emoji109][emoji109]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno się zdecydujeU mnie nowy cykl, dzisiaj zamówię testy owu i ciążowe na nowe starania :-)
Mam nadzieję, że nam się uda, wakacje urlop może nasze maleństwo zdecyduje się w końcu przyjść
a masz regularne owu? moze po prostu owu sie spoznila i moglo Ci nie wyjscDla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
Ooo to może jednak :-)Na pewno się zdecyduje
U mnie ciągle stary cykl :/
Nie wiem jak u mnie z regularnoscia [emoji4]to był pierwszy cykl w którym robiłam testy owu i wypadało mniej więcej na 14 dzień cyklu.no nic zobaczymy. Powtórzę jeszcze test za 2 dni. Ale nie liczę na cud.a masz regularne owu? moze po prostu owu sie spoznila i moglo Ci nie wyjsc