reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też mam takie wahania: z jednej strony tłumaczę sobie, że to nic nie znaczy, a z drugiej mam nadzieję, że może jednak[emoji4] Ale co byśmy zrobiły bez nadziei? Trzeba mieć nadzieję i wierzyć!
To się do Was dołączę, bo mnie też piersi bolą, w ostatnim cyklu też tak bolały, bo brałam dupka, teraz nie biorę dupka i bolą. Nawet m. po nosie dostał, bo chciał sobie pomiziać. Do tego lekkie mdłości. To tym bardziej utrzymuje mnie w przekonaniu, że nic z tego, bo ciąże miałam bez żadnych objawów przed terminem @, dopiero gdzieś w 6 tygodniu. Ale mimo wszystko lekka nadzieja jest, tak jak u Was. Jak nie wyjdzie to przynajmniej się piwa napije pierwszy raz od 8 miesięcy :laugh2: A co trzeba sobie nagradzać rozczarowania ;-) ;)

reklama
Orientujesz się ile to rozszerzone badanie?

Na stronie jest cennik - zakładka Koszty leczenia. Komplet badań to 240 zł. Podstawowe - 100zł. Może przed zrobieniem dopytaj gina, bo nie chciałabym cię narażać na koszty, ale tak mi gin powiedział i oczywiście doczytałam w necie, że może być tak, że ilość i ruchliwość będą ok, ale z morfologią będzie coś nie tak. Koleżanka dostała od razu zlecenie na kompleksowe.

To się do Was dołączę, bo mnie też piersi bolą, w ostatnim cyklu też tak bolały, bo brałam dupka, teraz nie biorę dupka i bolą. Nawet m. po nosie dostał, bo chciał sobie pomiziać. Do tego lekkie mdłości. To tym bardziej utrzymuje mnie w przekonaniu, że nic z tego, bo ciąże miałam bez żadnych objawów przed terminem @, dopiero gdzieś w 6 tygodniu. Ale mimo wszystko lekka nadzieja jest, tak jak u Was. Jak nie wyjdzie to przynajmniej się piwa napije pierwszy raz od 8 miesięcy :laugh2: A co trzeba sobie nagradzać rozczarowania ;-) ;)

Ja właśnie wszystko na dupka zwalam i dopiero po odstawieniu się okaże co w trawie piszczy [emoji4]. Dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę.

Ja właśnie wszystko na dupka zwalam i dopiero po odstawieniu się okaże co w trawie piszczy [emoji4]. Dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę.
Właśnie ja w tym cyklu nie brałam dupka, bo drugi ginekolog stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby a ja czułam się po nim fatalnie. Nie zamierzam się nakręcać i przeżywać kolejnego rozczarowania. Plecy mnie bolą na @, ale wszystko się okaże za tydzień w niedzielę.

asia669 też chce odzyskać dziecko ktore straciłam.Dla mnie to była druga ciąża taka trochę niespodziewana.O pierwsza długo się starałam i myślałam ze tu też musi upłynąć przynajmniej rok a w 4-tym cyklu sie udało i trochę musiałam psychicznie się nastawić, w dodatku źle się czułam (w pierwszej ciazy super).Jak już zaczęłam się cieszyć to w 12 tyg.dowiedziałam się ze ciąża obumar la.Miałam wyrzuty sumienia ze nie cieszyłam się tak jak przy pierwszej ciazy.Jak już było po wszystkim chciałam aby to dziecko do mnie wróciło jak najszybciej.Czasem sobie myślę ze Ktos na gorze daje mi do zrozumienia ze nie powinnam miec drugiego dziecka.Skoro je straciłam i teraz 5 cykl minal i ciazy brak.Sama nie wiem co myśleć.

moj brzusio :)

Załączniki

• Zdjęcie0343.jpg
    Zdjęcie0343.jpg
    606,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry