reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Trzymam kciuki kochana, powodzenia.Mówisz? ......
Akurat m. wyposzczony bo przez kilka dni byłam u mamy to może plemniory będą miały siłę przebicia heh
bertha
Fanka BB :)
dzień dobry kochane ....
u mnie juz 2 dni jak czekam na @ i zadnych oznak ale myśle ze poczekam jeszcze z dwa czy trzy moze po prostu nadzwyczajnie się spóźnia ....
jakoś szczerze mówiąc wierzyć mi się nie chce ze ta bladziutka kreseczka to ciąża tym bardziej sledząc twojej posty bertha....a co mi tam poczekam jak będzie dalej po tym zabiegu to rozne dziwy sie dziac moga chociaz ta 1 @ jak powiedziala doktor przyszla idealnie czyli miesiac po nim ...
pozdrawiam sedecznie wszystkie -duzo slonca i jak najmniej stresu zyczę luxunia jak samopoczucie ? do kiedy zamierzasz pracować ?
Mamuniol może bedzie niespodzianka i @ nie przyjdzie
i wiesz ja też sobie tak to tłumaczę że @ nie ma bo może coś nie tak z cyklem itp zwykle opóźnienie chociaż u mnie był jakis tam cień kreski drugiej
Ale masz Renata stalowe nerwy i cierpliwosc no zrób chociaz dla nas ten test i wrzuc zdjecie tych grubych dwóch krech
Ale tu dzis cicho.. gdzie was wywialo? Ja w pracy siedzę, pogoda piękna. Aż żal sie w biurze kisić
cicho?? z 5 stron od rana naprodukowalyscie
ja mu powiedzialam na poczatku, ze moge przyjac, ale musi poczekac z miesiac bo brat ma nawal roboty, a on, ze teraz ma ja zrobic! a ja mowie, ze nie moze teraz, bo jest kolejnosc przyjec i sie brat wkurzyl jak uslyszal przez tel, ze sie na mnie koles wydziera i pwoiedział, ze jesli on sie nie godzi na taki czas oczekiwania to w ogole jej poki co nie przyjmie...( niec che tu pisac za duzo, ale powoli wychodzimy z serwisu i temu brat nie przyjmuje juz nic procz tego co ma) ale tego nie chce kleintom mowic, bo zaczna sie plotki czemu)
Lux, juz kiedys mialam pytac - tak z czystej ciekawosci i niewiedzy pytam - czy mówienie "temu" zamiast "dlatego", to jest specyficzne dla jakiegos regionu w polsce, czy akurat ty tak mowisz i to jest takie "twoje" ?
nigdy sie z tym nie spotkalam i ciekawa jestem
KatarzynkaBe
Jestem po odbiorze wyników, moja beta wynosi 69,7 w normach (5,8-71,2) 3 ttdzien
( 9,5-750,0) 4 tydzien i tak dalej...
więc wychodzi na to, że zaszłam....ale dzisiaj jednak idę do lekarza, oczywiscie wiztę na 18go tez zostawiam.
Wiem, że może wg. wielu z Was glupio robię, ale chcę usłyszeć od lekarza co robić, czy mogę pracować czy lepiej juz isc na zwolnienie.
Boję się tylko jak z zarobkami...slyszalam ze nie zawsze wyplacaja 100% a my teraz kredyt ....eh co ma byc to bedzie
dam znać co mi powiedział, sama jestem ciekawa.
buziaki kochane straraczki :*
więc wychodzi na to, że zaszłam....ale dzisiaj jednak idę do lekarza, oczywiscie wiztę na 18go tez zostawiam.
Wiem, że może wg. wielu z Was glupio robię, ale chcę usłyszeć od lekarza co robić, czy mogę pracować czy lepiej juz isc na zwolnienie.
Boję się tylko jak z zarobkami...slyszalam ze nie zawsze wyplacaja 100% a my teraz kredyt ....eh co ma byc to bedzie
Paraplu
Jestem po odbiorze wyników, moja beta wynosi 69,7 w normach (5,8-71,2) 3 ttdzien
Aaaaaaaaaaaaa gratuluje bety !!! No cud miod i malinka
Renata Ty nam to chyba specjalnie robisz! jak mozesz nas tak trzymac w niepewnosci?! Wiesz, ze to sie odbije na naszym zdrowiu masz tego swiadomosc?
Martyska30
Gratuluje[emoji5]to który dzień masz cyklu? A zwolnienie jak dostaniesz ciążowe to masz 100% płatne...Ale nie wiem czy lekarz Ci da zwolnienie do tak wczesnej ciąży...Ale spróbuj. .Jestem po odbiorze wyników, moja beta wynosi 69,7 w normach (5,8-71,2) 3 ttdzien
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Melania02
Zaangażowana w BB
Albo może to stres...juz nic nie wiem...tyle sie dzieje w pracy wszytko na już w dodatku dużą odpowiedzialność ...
Jeśli lekarz na l4 zaznaczy ze jesteś w ciąży to płatne 100% czasem zdarza się że tego nie robią bo pacjentki poprostu tego sobie nie życzą. ...najlepiej jak będziesz to powiedz żeby Ci zaznaczyłJestem po odbiorze wyników, moja beta wynosi 69,7 w normach (5,8-71,2) 3 ttdzien
reklama
Ann89
Katarzynka gratuluję
Jeśli powiesz lekarzowi
jakie masz warunki w pracy i że chcesz L4 to ci wystawi i zwolnienie ciążowe jest 100% płatne tak jak dziewczyny piszą.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli powiesz lekarzowi
jakie masz warunki w pracy i że chcesz L4 to ci wystawi i zwolnienie ciążowe jest 100% płatne tak jak dziewczyny piszą.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom