reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O czyli jestem normalna :p

Paraplu mam tak właśnie od czasu jak odstawiłam anty (gdzieś jesienią to było). Boli bok i pod spodem piersi.
Lux no identycznie! Od owulacji do @.

Mamuniol nie biorę kwasu foliowego. W ogóle żadnych tabletek/leków/suplementów nie biorę. U Ciebie naprawdę pracowicie!!! :D Powodzenia :)

reklama
A czy któraś z Was ma tkliwość piersi tuż po owulacji? Jakieś pół roku temu zaczęły się u mnie takie bóle.
Kiedyś 2-3 dni przed okresem zaczynał się ból piersi, a teraz od razu po owulce. Ciekawe czy z moim progrsteronem wszystko ok.

U mnie piersi bola od przed owu do okresu.

Co do zebow to niestety nie zdazylam zalakowac u mojej corci bo sie szybko popsuly, ale elmex paste znam, uzywam I uwielbiam.;-)

Powtorzylam dzisiaj test, minimalnie ciemniejsza kreska ale wciaz bladzina.
Wczoraj moj A. Przyniosl mi wielki bukiet kwiatow, chociaz wciaz ma watpliwosci ze jestem w ciazy. Nie wierzy testom bo jedna linia jest slabsza od drugiej.

Aniay jeśli testy wychodzą pozytywne i kreska jest coraz ciemniejsza to ciąża jest :) Bardzo miły gest ze strony męża :) :)
Znowu będziesz styczniówką :D super!

U mnie piersi bola od przed owu do okresu.

Co do zebow to niestety nie zdazylam zalakowac u mojej corci bo sie szybko popsuly, ale elmex paste znam, uzywam I uwielbiam.;-)

Powtorzylam dzisiaj test, minimalnie ciemniejsza kreska ale wciaz bladzina.
Wczoraj moj A. Przyniosl mi wielki bukiet kwiatow, chociaz wciaz ma watpliwosci ze jestem w ciazy. Nie wierzy testom bo jedna linia jest slabsza od drugiej.

Kreska jest? Jest! :p nie wazne, ze slaba. Zreszta sama widzisz, ze teraz ciemniejsza. Jeszcze kilka dni i bedzie gruba mocna krecha :)

Aniay jeśli testy wychodzą pozytywne i kreska jest coraz ciemniejsza to ciąża jest :) Bardzo miły gest ze strony męża :) :)
Znowu będziesz styczniówką :D super!
Nie maz a parner I bratnia dusza, jestem po rozwodzie I nie spieszy mi sie do malzenstwa znowu.
Kreska jest? Jest! :p nie wazne, ze slaba. Zreszta sama widzisz, ze teraz ciemniejsza. Jeszcze kilka dni i bedzie gruba mocna krecha :)

Też tak uwazam, jestem dobrej mysli.

Pozdrowionka dla wszystkich nowych dziewczyn.

Nie maz a parner I bratnia dusza, jestem po rozwodzie I nie spieszy mi sie do malzenstwa znowu.

Też tak uwazam, jestem dobrej mysli.

Pozdrowionka dla wszystkich nowych dziewczyn.

Też mam niemęża :)
Oboje mamy awersje do zaręczyn. On był dwa razy zaręczony i np. ostatnia miała problem z alkoholem ale uważała, że go nie ma i nie chciała się leczyć. Długa historia.
Mi mój były po 3,5 roku razem powiedział żebym poszparała w necie i wybrała jakie pierścionki mi się podobaj. No to spedziłam wieczor ogladajac i wybierajac a on potem powiedział, że zrobił to żebym się oczepiła i mu dupy nie truła :(
Fajnie nie?
Mi teraz zaręczyny kojarza sie bardzo negatywnie :( ślub zreszta też, kiedyś chciałam ale tak mi były zniszczył psychikę, że zaręczyny i ślub wywołuja jedynie negatywne emocje.

Też mam niemęża :)
Oboje mamy awersje do zaręczyn. On był dwa razy zaręczony i np. ostatnia miała problem z alkoholem ale uważała, że go nie ma i nie chciała się leczyć. Długa historia.
Mi mój były po 3,5 roku razem powiedział żebym poszparała w necie i wybrała jakie pierścionki mi się podobaj. No to spedziłam wieczor ogladajac i wybierajac a on potem powiedział, że zrobił to żebym się oczepiła i mu dupy nie truła :(
Fajnie nie?
Mi teraz zaręczyny kojarza sie bardzo negatywnie :( ślub zreszta też, kiedyś chciałam ale tak mi były zniszczył psychikę, że zaręczyny i ślub wywołuja jedynie negatywne emocje.

Lubie twoje okreslenie niemaż, pozycze.

Ja zareczyn nawet nie miałam, pierscionek dostalam po dwoch latach też na odczepnego. Slub z moim A. moze w przyszlosci jak już odchowamy dzieci :p
Do tego moja mama super wierzaca wiec wedlug niej wciaz mam meza bo przeciez slub koscielny. A moj A. Ma uraz do slubow bo u miego w rodzinie wszyscy po rozwodach a trzymaja sie tylko Ci co slubu nie mieli, zreszta ja Polka, on Anglik... Wyobrazam sobie ilosc papierologii.

Lubie twoje okreslenie niemaż, pozycze.

Ja zareczyn nawet nie miałam, pierscionek dostalam po dwoch latach też na odczepnego. Slub z moim A. moze w przyszlosci jak już odchowamy dzieci :p
Do tego moja mama super wierzaca wiec wedlug niej wciaz mam meza bo przeciez slub koscielny. A moj A. Ma uraz do slubow bo u miego w rodzinie wszyscy po rozwodach a trzymaja sie tylko Ci co slubu nie mieli, zreszta ja Polka, on Anglik... Wyobrazam sobie ilosc papierologii.

A pożyczaj :)

Ja pierscionka sie nie doczekalam od bylego. Teraz jakos mi nie szkoda :D
Moja mamcia jest umiarkowanie wierzaca. Kobitka ma 70 lat i ostatnio do mnie mowi, ze ona nie rozumie po co ludzie chodza codziennie do kosciola :D jej wystarcza jak pojdzie w niedziele. No i jest antyklerykalem i zawsze powtarza, ze jej zaufanie do czlowieka jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci chodzenia tego czlowieka do kosciola :D im czesciej ten ktos chodzi tym mniej ona ufa :D i jak mowi, sprawdza sie w 100% :D

Moj nieteść to nie wiem jakie ma poglady.

Na szczescie moj niemaż ma podobne poglady co ja w kwestii chrztu :) przynajmniej bede miala go po swojej stronie gdyby rodzina sie plula :)
Bo ja od 10 lat antychryst jestem ;) rodzinka uwazala, ze to mldzienczy bunt ale jak widac nie przeszlo mi :)

kochane sprawdzcie tabelke . jesli cos sie nie zgadza, zaraz poprawie. na 1 stronie zaktualizowana. bede ja aktualizowac co jakis czas. niestety jak wspomnialam na telefonie niemoe tego zrobic. a nie zawsze mam czas zrobic to na komputerze. prosze o wyrozumialosc.

kacha10 wydaje mi sie ze podawalas mi nowe dane ale gdzies przepadly :(

samotnaja... a jak u ciebie plamimenia ustaly czy rozkrecila sie @

Magoooo hop hop !!!! Wroc prosze!!!!
Nick-wiek-imię-Cykl-data@

Kotek87-29- -16-23/04
Magoo-40- -14- 26/04
Dyana- 22 - Diana- 1 - 28/04
Kacha10 -34-Kasia-3- 28/04
Kruczyca -23-Gosia-2-30/04
Asia669- ? -Asia - ?- 05/05
Samotnaja-28-Ania-1-05/05
Fabimama-28-Beata-2-07/05
Bertha -34- Beata-6- 07/05
Renata83-32- Renia-2- 08/05
Mamuniol-31-Marta-4 - 08/05
Yesenia- 35 - Ania -27- 08/05
Panakotka-27- -24-10/05
Melania02-32-Aga- 28-12/05
Paraplu-27- Ewa -1- 13/05
Martyska30-31-Martyna-2-15/05
Ann89 - 27 - Ania- 3 - 19/05
Spark - 26-Lena - 25 - 22/05
Skaba- 35 - Iza - 17- 24/05

Udało się !! Są II kreseczki !

Nick. Termin porodu

Oleczka920 Listopad 2016
Luxuorius 26 Grudzien 2016

Poczekalnia

89katia - 31/03
Kolekcjonerka
EvitaJ
Azylek
Nessi -34l
Maziajka

Ostatnia edycja:
reklama
Za godzinę mamy w kościele uroczystość odnowienia przyrzeczen chrzcielnych i spowiedź. Ja od Ketonalu dostałam sraki :) nie mogę wyjść z kibla a brzuch jak bolał tak boli. Miłosz smarkaty :)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry