reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
fabimama mi okres się już skończył więc możesz poprawić dane w tabelce na 4 cykl i termin22.05.Ja się już nie spinam- nie mam ochoty się starać.Ten miesiąc będzie trudny bo gdybym nie poronila to 30 maja mialam termin porodu.
Renata po cichu gratuluję!Szybko Ci sie udało.

Bo pewnie znowu usłyszę, że wszystko jest ok i trzeba się starać i tak już 17cs (albo coś koło tego, bo już się pogubiłam w tym liczeniu). Ale może chociaż wynik cytologii sobie odbiorę. U mnie dopiero początek cyklu.

Rozumiem.. A żołnierzyków męża badaliscie?
Drożność jajowodów?

U mnie beta powiedziała: "To nie Twój miesiąc, kochana". Także w czwartek @ i zaczynamy nowy cykl...
Ï
Renatka, gratulacje :-)

Nowy cykl nowe szanse, wiec głowa do góry :)

Bo pewnie znowu usłyszę, że wszystko jest ok i trzeba się starać i tak już 17cs (albo coś koło tego, bo już się pogubiłam w tym liczeniu). Ale może chociaż wynik cytologii sobie odbiorę. U mnie dopiero początek cyklu.

A jak u Ciebie z wynikami? Wszystko OK?

Rozumiem.. A żołnierzyków męża badaliscie?
Drożność jajowodów?

Żołnierzyki zbadane, chociaż żałuję, bo zrobiliśmy tylko badania podstawowe, a trzeba było zainwestować od razu w rozszerzone. Wszystkie parametry wyszły bardzo dobrze.
A mnie lekarz ostatnio wspominał o badaniu drożności jajowodów. Powinnam iść na to badanie, ale... No właśnie jakoś mnie ten lekarz nie przekonał. Pójdę jeszcze raz do innego. Pozbieram wszystkie badania, bo mam je opłacone, więc chcę skorzystać. I pójdę prywatnie do gina, który prowadził moją drugą ciążę.
Powinnam się cieszyć, bo u mnie wszystko jest jak w zegarku: cykle, ovu, ale jakoś te wizyty mnie pesymistycznie nastroiły. Dlatego nie wiem czy sobie nie odpuścić, a po prostu działać. Co ma być to będzie [emoji4]

Żołnierzyki zbadane, chociaż żałuję, bo zrobiliśmy tylko badania podstawowe, a trzeba było zainwestować od razu w rozszerzone. Wszystkie parametry wyszły bardzo dobrze.
A mnie lekarz ostatnio wspominał o badaniu drożności jajowodów. Powinnam iść na to badanie, ale... No właśnie jakoś mnie ten lekarz nie przekonał. Pójdę jeszcze raz do innego. Pozbieram wszystkie badania, bo mam je opłacone, więc chcę skorzystać. I pójdę prywatnie do gina, który prowadził moją drugą ciążę.
Powinnam się cieszyć, bo u mnie wszystko jest jak w zegarku: cykle, ovu, ale jakoś te wizyty mnie pesymistycznie nastroiły. Dlatego nie wiem czy sobie nie odpuścić, a po prostu działać. Co ma być to będzie [emoji4]

Czasem takie odpuszczenie sobie najbardziej pomaga ☺

Ojej Renia gratuluję!!!życzę zeby kreska ciemniala. Styczen fajny miesiąc- moj wymarzony

Skaba odpuszczenie sobie tematu staran zaowocowalo u mnoe pierwszą ciążą. Głowa potafi wiele- ŕównież przyblokować.

Yesenia nie doluj się, brzuch Ci daje znać już kilka dni- nie ma @ to jeszcze nic straconego.

Fabimama podziwiam- wziasc "czyjes" dzieci na wychowanie to wielkie wyzwanie.

Trzymam kciuki za testujace dajcie znac jak tam u was.

Buziaki dla pozostalych dziewczyn. Pamietajcie nowy cykl- nowa szansa

Renata - czekamy na teścik!!!! co za niespodzianka!!! trzymam &&&!!!

dziewczyny znów super dzień za nami, bardzo ciepło było i słonko nam dopisało na działce!
już w plecakach się zbieraliśmy a tu lekki deszczyk, potem coraz mocniej i mocniej i tak ze 20min padało hehe a potem jakie rześkie powietrze:) cuuudo

reklama
Mamuniol mój pierworodny też jest z "odpuszczonego" cyklu [emoji4]
Mam wrażenie, że najbardziej to mnie blokuje moja sytuacja w pracy, ale do wyjaśnienia sprawy już blisko, więc jestem dobrej myśli [emoji4]

Kolekcjonerka super, że pogoda dopisuje [emoji4] korzystajcie! [emoji4]

Do góry