reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc dziewczynki[emoji1] u mnie za oknem pochmurno. Polezymy sobie trochę w lozku a pozniej szykujemy sie w goscinę. Mulego dnia dla wszystkich i pracowitego wieczoru dla starajacych[emoji8]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry! Ale dziś pospalam! Bardzo mi tego było potrzeba [emoji4] a teraz J przyniósł kaweczkę do łóżka. Żyć nie umierać! [emoji4]

Yesenia daj znać po wizycie! Liczę na dobre wieści! [emoji4] i działaj kochana!

Mamuniol udanej imprezki! My też dzisiaj w gości jedziemy.

Lux obiad??? Śniadania jeszcze nie jadłam [emoji2][emoji2]

Dzień dobry! Ale dziś pospalam! Bardzo mi tego było potrzeba [emoji4] a teraz J przyniósł kaweczkę do łóżka. Żyć nie umierać! [emoji4]

Yesenia daj znać po wizycie! Liczę na dobre wieści! [emoji4] i działaj kochana!

Mamuniol udanej imprezki! My też dzisiaj w gości jedziemy.

Lux obiad??? Śniadania jeszcze nie jadłam [emoji2][emoji2]
no musze zaszykowac na dzis kluski szare z kapusta kiszona a na jutro juz sie gotuje mloda kapusta na slodko i gulasz zrobie potem zeby jutro nie wstwac i robic na gwalt, bo chce se polezec jutro a i do niego potem beda kopytka miami, tylko czy ja cos zjem to jest pytanie

reklama
Do góry