reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dokladnie....paracetalom na wszystko :/ jak dzwonilam na pogotowie z kolanem to tez mi kazali paracetamol wziac! I to przez telefon, nawet nie widzieli jak to kolano wyglada. Zapytali sie tylko czy mam otwarta rane. Jak powiedzialam, ze nie to paracetamol i w poniedzialek do rodzinnego. A uszkodzilam kolano w piatek wieczorem. [emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak dziala lekarka rodzinna mojego Tomka ona na wszystko ketonal lub wlasnie apap, bo sie boi dawac inne leki jesli tylko cos boli mocno, za to moja lekarka jest kompetentna na szczescie

reklama
Hej hej! Dotarłam do domu! Korzystając z okazji, że synio sam się dzisiaj zawiezie (rowerem) na angielski, wpadłam poczytać co u was [emoji4]

EvitaJ z tym luzem to najgorzej. To, że to ważne, to wiem. Ale jak to zrobić, to już nie bardzo.

Mamuniol bastowanue przed urlopem dobrze wróży [emoji4] ja mam przez to córkę. Na wczasach byłam w 7-8 tygodniu. [emoji6] Tak czy inaczej - wracaj w dwupaku!

Lux &&& coby cię @ szerokim łukiem ominęła!

Lux, kotek badania sporo kosztują, a jak dorzucić do tego wizyty to już kosmos. Niestety na nfz znowu nikt badań nie chce przepisywać.
Jak poszłam na luxmed to mój lekarz rodzinny mi całą listę wypisał i nawet nie pytał po co. Jeszcze od siebie dorzucił. A na nfz to zapomnij.

Martyśka tempki nigdy nie mierzyłam. Nie mam do tego cierpliwości. Znacznie łatwiejsze jest badanie szyjki i śluzu, choć jak pisała Mamuniol trzeba kilka cykli, żeby się dobrze rozeznać.

Fabimama moja córcia uwielbia rolki [emoji4] Korzystaj ze słoneczka!

Paraplu ja używałam testów ovu z Rossmana, ale nawet nie wiem jakich. Tylko jedno opakowanie miałam.

Yesenia działaj![emoji4] Kiedy macie komunię?

Skaba dzieki [emoji8]

Dziewczyny to jakis cyrk normalnie...chyba ciocia z Ameryki przyjechala!!! Caly tydzien za wczesnie!!! No oszalec idzie [emoji36][emoji36][emoji36]

reklama
Calkowicie mi sie cykle rozregulowaly :/ i pomyslec, ze cale zycie mialam co do godziny [emoji36][emoji25]
314adcb5685771140960910fa8bdd41b.jpg

Do góry