reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Estradiol 2dc 24,57, progesteron 25dc 8,78, morfologia i mocz w normie. Od ogólnego wysępiłam jeszcze tsh- 2,22, ft3- 2,85 i ft4 - 1,18. Byłam z wynikami u endo. Pani mnie zbadała i stwierdziła że wszystko ok, ale dla pewności zrobiła usg. No i wyszło przewlekłe zapalenie tarczycy. Niestety nie dała mi leków, bo stwierdziła, że zostawia decyzję ginowi. Żałuję że nie zrobiłam jeszcze anty tpo i tg. Endo dała mi skierowanie i powtórne usg, ale mam zrobić za 4mce. To póki co jedyny punkt zaczepienia. Wcześniej miałam diagnozowane pcs, ale mimo tego udało się dwa razy. Robiliśmy też badanie nasienia - wyniki bardzo dobre. Lekko obniżona ruchliwość, ale ilość nadrabia. Mąż bierze androvit i dokupię mu jeszcze l-karnitynę. Bardzo jestem ciekawa tej wizyty.

reklama
Hej Luxi! Który to już nasz wspólny wątek? Nie sądzisz, że najwyższy czas przenieść się na fora ciążowe? [emoji2][emoji2] Bardzo nam wszystkim tego życzę!

dziewczyny a my spaliśmy do 10.00!!!
zrobiłam pranko i znów prasowania furę. Na obiad u nas pomidorówka a na drugie kotlety z indyka, młode ziemniaczki i mizeria:) pogoda do d...ale i ak przejdziemy się przewietrzyć trochę.

reklama
My jedziemy na obiad do rodziców. Dzieci już wczoraj pojechały w odwiedziny. A my mieliśmy wolny wieczór [emoji4].

Do góry