Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Karolina oby @ nie przyszła lekarz nie może pomoc uregulować cykl? Ja miałam podobnie tylko ze u mnie w gre wchodziły by tylko hormony a przy mojej wcześniejszej wadze było to nie do pomyślenia po po nich id razu bym jeszcze bardziej tyla. Teraz jak schudlam cykl pięknie się uregulował 28-29dni max.
odliczamy i kciuki trzymamyJeju, dziewczyny, ale Wy ilości postów produkujecie, 24h i już nie jestem w stanie nadrobić...
U mnie dzisiaj kłucie jajnika. Chyba jajo Chociaż jestem zaskoczona, bo ta sama strona, co w poprzednim cyklu. Mniejsza o większość, oby to było TO jajo. Odliczamy dwa tygodnie, czas: START.
no to ja zawsze mialam w terminie, rzadko odstepstwaJak chodziłam do gimnazjum miałam raz w roku okres ale wtedy się cieszyłam ...
u mnie bylo tak, ze musialam zawiesic starania bo prace musialam zmienic i sie udalo i leci trzeci cyklTak właśnie muszę zrobić, ehh choć wiem że gdyby teraz nam się udało to pracodawca musi mi przedłużyć umowę do dnia porodu. Wiec tym bardziej czuje presję czasu, a stres niestety nie sprzyja staraniom się o dziecko
mi po stracie ciazy sluz plodny sie popsulKatherine to trzymam mocno kciuki
Luxuorius mi dopiero po porodzie się wyregulowany co 28dni co do minutki ... Czemu teraz tak nie może być
Nie wiem jak mój facet wytrzymuje że mną bo jestem nie do zniesienia poważnie ale co się dziwić
Ja w ogóle śluzu płodnego nie mam. Teraz mam podawany estrogen i pierwszy raz w życiu widziałam płodny śluz tuż przed świętami. Fajny kisiel Ale teraz nadal mam posuchę...u mnie bylo tak, ze musialam zawiesic starania bo prace musialam zmienic i sie udalo i leci trzeci cykl