reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
i co to znaczy jak kluje mnie brzuch po bokach? Jajniki? Kiedy bola? Przed owulacja, w trakcie albo po? A co jesli bola juz dwa tyg?
Hej mnie zazwyczaj w dni plodne kluje jajnik jeden lub drugi[emoji14]i tak zauwazylam dopiero w tym cyklu ze kłucia mialam 12/13 dc i prawdopodobnie w tych dwoch dniach pojawila sie owulacja .. Tak mi rowniez wyliczyła aplikacja:D przez to ze pierwszy raz od dawna okresu dostalam 3 dni za wczesnie[emoji14]takze moze zaczyna kłuć dzien przed owulka i w jej dniu ?[emoji14]oczywiscie nie mierze temperatury , nie zwracam uwagi jaki dokladnie mam sluz ani nie robie testow owulacyjnych wiec to tylko takie domysły :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mnie zazwyczaj w dni plodne kluje jajnik jeden lub drugi[emoji14]i tak zauwazylam dopiero w tym cyklu ze kłucia mialam 12/13 dc i prawdopodobnie w tych dwoch dniach pojawila sie owulacja .. Tak mi rowniez wyliczyła aplikacja:D przez to ze pierwszy raz od dawna okresu dostalam 3 dni za wczesnie[emoji14]takze moze zaczyna kłuć dzien przed owulka i w jej dniu ?[emoji14]oczywiscie nie mierze temperatury , nie zwracam uwagi jaki dokladnie mam sluz ani nie robie testow owulacyjnych wiec to tylko takie domysły :D

dziekuje slicznie za odpowiedz:)

A tak poza tym widze ze sporo z nas zaczyna lada moment ta przyjemną czesc staran :D wiec na poczatku wrzesnia bedą emocje haha my juz zaczynamy od piatku czyli 9dc i bedziemy dzialac dzien w dzien az sie zmeczymy :D tylko 13dc zrobimy mala przerwe :D nie zgramy sie z pracą haha takze mozna powiedziec ze w koncu porzadnie obstawimy ten cykl żolnierzykami :D

Hej kobiety w ten deszczowy dzień bleeee

Poprawiłam sobie humor, obłowilam się w ciuchlandzie hehe.

Berta super tabelka. Dzięki za dodanie

Mój małżonek chce dzisiaj zaczynać starania. Mówię mu ze to za wcześnie bo dopiero 8 dc i wolałabym żeby jego żołnierzyki porządnie dojrzały jeszcze ze 3 dni przynajmniej hmm.....nie wiem czy się da przekonać :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dobry wieczór
ja dziś umieram od tej pogody, no nie pamiętam kiedy tak padało od rana do wieczora. Masakra.
Poza tym mam brzuch wzdęty na maxa i czuję straszny dyskomfort. Noi piersi stały się dużo bardziej wrażliwe już w nocy. Praca mi nie szła totalnie.
Zrobiłam dziś betę po raz drugi. Wyniku pierwszej bety rano nie było, jak dzwoniłam po południu to już była, ale już byłam w drodze do domu, więc odbiorę rano. W sumie i tak potrzebuję oba wyniki żeby zobaczyć ten cholerny przyrost. Oby wynik był w piątek to po pracy odbiorę.
Mąż chce film oglądać a ja padam
smilie2.gif
i kolejny dzień nie mam fizycznie siły zrobić sobie hybrydy na paznokciach... to tyle mojego marudzenia na dziś. dziękuję za uwagę
icon_mrgreen.gif

Do góry