salatkaOwocowa
Fanka BB :)
fajnie codziennie mam ochote zrobic test ale powstrzymuje sie bo moze byc za wczesnie i zaraz chyba zwariujeTrzymam kciuki żeby się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie codziennie mam ochote zrobic test ale powstrzymuje sie bo moze byc za wczesnie i zaraz chyba zwariujeTrzymam kciuki żeby się udało
tylko ze ja nie mam pojecia kiedy dostane okres bo mam nieregularny i stwierdzilam ze jak do 20 nie przyjdzie to zrobie testMalami88 GRATULACJE Przywracasz nadzieję
salatkaOwocowa jesteśmy chyba ze sobą najbliżej terminu testowania
Hej mnie zazwyczaj w dni plodne kluje jajnik jeden lub drugi[emoji14]i tak zauwazylam dopiero w tym cyklu ze kłucia mialam 12/13 dc i prawdopodobnie w tych dwoch dniach pojawila sie owulacja .. Tak mi rowniez wyliczyła aplikacja przez to ze pierwszy raz od dawna okresu dostalam 3 dni za wczesnie[emoji14]takze moze zaczyna kłuć dzien przed owulka i w jej dniu ?[emoji14]oczywiscie nie mierze temperatury , nie zwracam uwagi jaki dokladnie mam sluz ani nie robie testow owulacyjnych wiec to tylko takie domysłyi co to znaczy jak kluje mnie brzuch po bokach? Jajniki? Kiedy bola? Przed owulacja, w trakcie albo po? A co jesli bola juz dwa tyg?
dziekuje slicznie za odpowiedzHej mnie zazwyczaj w dni plodne kluje jajnik jeden lub drugi[emoji14]i tak zauwazylam dopiero w tym cyklu ze kłucia mialam 12/13 dc i prawdopodobnie w tych dwoch dniach pojawila sie owulacja .. Tak mi rowniez wyliczyła aplikacja przez to ze pierwszy raz od dawna okresu dostalam 3 dni za wczesnie[emoji14]takze moze zaczyna kłuć dzien przed owulka i w jej dniu ?[emoji14]oczywiscie nie mierze temperatury , nie zwracam uwagi jaki dokladnie mam sluz ani nie robie testow owulacyjnych wiec to tylko takie domysły
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No i tu też podobnie. U mnie są to okolice 17-20tylko ze ja nie mam pojecia kiedy dostane okres bo mam nieregularny i stwierdzilam ze jak do 20 nie przyjdzie to zrobie test
Też tak miałam i wariuje nadal hehefajnie codziennie mam ochote zrobic test ale powstrzymuje sie bo moze byc za wczesnie i zaraz chyba zwariuje