reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie najbardziej przykro było jak mój były facet zarzekał się ze nie chce nigdy mieć dzieci... a na ta chwile ma 3 dziewczynki w wieku (4 latka , 3 i 1 rok ) a dowiedziałam się 2 miesiące po moim zabiegu ze spodziewają się 4 dziecka w Listopadzie :( . Wtedy mi serce pękło.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

:( :( :(

reklama
Nevka - masakra:(

dziewczyny powiem Wam że trochę żałuję że robiłam testy owu. Bo przez to, że 7 razy z rzędu (13dc-19dc) wyszedł negatyw to nie wierzę że się udało i spokojnie czekam na @.
W sumie to ze śluzem sobie wytłumaczyłam, że byc może to że nie wypłynął nie oznacza, że go nie było we mnie wystarczająco.... ale te testy mówią jednoznacznie - nie było owulacji. No chyba że była bardzo wcześnie np 10 dnia, albo bardzo późno np 21dc...ale w to szczerze wątpię.....

NIech już przyjdzie @ bo chcę zacząć trzeci cykl....

Ja kiedyś robiłam testy owu i jakoś nie umiałam ich interpretować,tylko mnie stresowaly.Obecnie ich nie stosujem.Mam regularne cykle wiec mniejwięcej wiem kiedy spodziewać się owu.Ja patrze na śluz, ból jajnika (lewy czuje ale prawego już nie), no i wtedy wzrasta mi ochota na sexik.Dziś mam 13 dc i też dzialalismy.Ale muszę przyznać ze w tym cyklu bardzo fajne te staranka.Jakoś takie lepsze myslenie mam i duża ochotę.Mojemu m tez się udzieliło.

Dziewczyny strasznie mi przykro ze musicie przez to przechodzic:(
Ja wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostra jest w ciazy... Strasznie sie ciesze i w ogole, nie zazdroszcze jej, zycze jak najlepiej ale tak strasznie strasznie mi przykro:( Ja rodzilabym prawdopodobnie w grudniu a ona ma termin na styczen...
Sytuacja znowu sie powtarza:( W 2013 r obie bylysmy w ciazy, ona urodzila zdrowe dzieciatko a ja poronilam a teraz to samo...:(
Kochana trzymaj się ! Uda się niedługo i będziecie miały rówieśniczki/ rówieśników ! ;)

reklama
Do góry