reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczynki.

Skoro dzien narzekania to i ja ponarzekam, a co! Mnie okrurnie boli masakryczny wysyp na fejsie ciaz i czesto juz kolejnych dzieci moich znajomych :( ostatnio znajomy wrzucil pozytywny test swojej zony (2 dziecko) i napisal, ze jest zalamany i idzie na piwo. Myslalam, ze mi serce peknie :(

3 dzien diety, 90% moich mysli jest o frytkach, pizzy i czekoladzie [emoji24] mam jeszcze rozepchany zoladek i po posilku nie czuje sie najedzona. Podobno unormuje sie to po 2-4 tygodniach. Masakra. Oby tylko przynioslo to efekty. Plywac jeszcze nie moge :(

To tyle narzekania na dzisiaj.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]
wiesz co i takich ludzi to bym udusila :( dla mnie dziecko to cud i nie wiem jak moglam zyc bez tego mojego malego wiercipiety w brzuchu :)

Mi się nigdy nie spóźniła @ zawsze jest za szybko :/ z cykli 28 dniowych zrobiły się 27, zobaczymy jak ten cykl. Mam wrażenie, że będzie 26 dniowy.

Dziewczynki czy znak "@" to owulacja czy okres? Bo widzialam, ze w roznych kontekstach go uzywacie i juz sie troche pogubilam [emoji14]

Spark a jeszcze mi się przypomniało, że najlepsze wino na endo to czerwone wytrawne groniaste. Jak nie lubisz to z woda zmieszaj w lampce jakoś ujdzie ;) mnie początkowo to cofalo po jednym lyku, a teraz już jest ok ;)

Co do wagi to cały czas ważyłam 50kg, nie wiem dlaczego od marca utylam 6kg chyba brak ruchu plus ciąża, a po zabiegu nie schudłam jeszcze ani grama. Wszystkie ubrania w rozmiarze xs mnie cisną i gniota, no i cellulit mi się rzucił. Też jeszcze nie wyglądałam tak źle, poczułam się ostatnio jak stara, brzydka baba, choć ciągle sobie wmawialam że nie mam problemu z waga ani z wyglądem :/
Chce zacząć biegać, ale mam słomiany zapal. Biegałam kiedyś ale jakoś w tamtym roku mi się odwidziało :( strasznie żałuję, jak pomyślę jak mogłabym teraz wyglądać
O maatko, właśnie tego się obawiałam...
Wytrawne, bleee... Miałam gdzieś w podświadomości, że na pewno wytrawne musi być, a kupiłam słodkie :p
Nie wiem czy wytrawne dam radę pić...:p

reklama
Do góry