reklama
wiesz co i takich ludzi to bym udusila dla mnie dziecko to cud i nie wiem jak moglam zyc bez tego mojego malego wiercipiety w brzuchuHej dziewczynki.
Skoro dzien narzekania to i ja ponarzekam, a co! Mnie okrurnie boli masakryczny wysyp na fejsie ciaz i czesto juz kolejnych dzieci moich znajomych ostatnio znajomy wrzucil pozytywny test swojej zony (2 dziecko) i napisal, ze jest zalamany i idzie na piwo. Myslalam, ze mi serce peknie
3 dzien diety, 90% moich mysli jest o frytkach, pizzy i czekoladzie [emoji24] mam jeszcze rozepchany zoladek i po posilku nie czuje sie najedzona. Podobno unormuje sie to po 2-4 tygodniach. Masakra. Oby tylko przynioslo to efekty. Plywac jeszcze nie moge
To tyle narzekania na dzisiaj.
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]
hmm u bylo tak, ze jak owu byla w 14 dc to @ przychodzila zawsze w 29 dc, rzadko mialam odstepstwa, jak juz to spoznila sie z 4 dni a tak to regularna bylaDziewczyny a @ powinna przychodzić w 14dpo czy w 15dpo? Bo mam wrażenie, że cykle mi się skracaja
CzarnaPerła
Zaciekawiona BB
Dziewczynki czy znak "@" to owulacja czy okres? Bo widzialam, ze w roznych kontekstach go uzywacie i juz sie troche pogubilam [emoji14]
agnesis
Fanka BB :)
Dziewczynki czy znak "@" to owulacja czy okres? Bo widzialam, ze w roznych kontekstach go uzywacie i juz sie troche pogubilam [emoji14]
Okres, tylko i wyłącznie
Spark
O maatko, właśnie tego się obawiałam...Spark a jeszcze mi się przypomniało, że najlepsze wino na endo to czerwone wytrawne groniaste. Jak nie lubisz to z woda zmieszaj w lampce jakoś ujdzie mnie początkowo to cofalo po jednym lyku, a teraz już jest ok
Co do wagi to cały czas ważyłam 50kg, nie wiem dlaczego od marca utylam 6kg chyba brak ruchu plus ciąża, a po zabiegu nie schudłam jeszcze ani grama. Wszystkie ubrania w rozmiarze xs mnie cisną i gniota, no i cellulit mi się rzucił. Też jeszcze nie wyglądałam tak źle, poczułam się ostatnio jak stara, brzydka baba, choć ciągle sobie wmawialam że nie mam problemu z waga ani z wyglądem :/
Chce zacząć biegać, ale mam słomiany zapal. Biegałam kiedyś ale jakoś w tamtym roku mi się odwidziało strasznie żałuję, jak pomyślę jak mogłabym teraz wyglądać
Wytrawne, bleee... Miałam gdzieś w podświadomości, że na pewno wytrawne musi być, a kupiłam słodkie
Nie wiem czy wytrawne dam radę pić...
reklama
Spark
A Ty bierzesz jakieś leki? Mi po clo się cykle zrobiły z 33dniowych, 27 dniowe...Mi się nigdy nie spóźniła @ zawsze jest za szybko :/ z cykli 28 dniowych zrobiły się 27, zobaczymy jak ten cykl. Mam wrażenie, że będzie 26 dniowy.