reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja już po wizycie i dalej nic nie wiem.
Tydzień temu był zarodek 0.28cm bez pęcherzyka żoltkowego a dziś inna pani doktor znalazła bez problemu śliczny pęcherzyk żółtkowy ale mówi że zarodka jeszcze nie ma.
Krwiak się wchłania a nawet gdyby pękł to nie będzie to szkodzić pęcherzykowi ciążowemu.
Kolejny usg za 2 tyg.
Także kompletnie zgłupiałam i już nie wiem co myśleć
No! Jest pęcherzyk! Super :)
Wiedziałam ze cos nie tak było, niepotrzebnie cie tylko tamta lekarka zestresowała. Mam nadzieje ze następnym razem bedzie juz piękny zarodeczek i serduszko! :)

reklama
salatka - to normalne że miotają Tobą sprzeczne uczucia... Wiem co czujesz jeśli chodzi o pełnię szczęścia i drugie dzieciątko.... Olcia oczywiście nic nie wie o starankach tzn nie mówię że niedługo będzie miała rodzeństwo, ale ona tak sama z siebie pyta M czy pozwoli jej mieć siostrzyczkę lub braciszka.... to takie słodkie i wzruszające...

Sałatka wiem co czujesz.Ja mam teraz podobna sytuację.Moja koleżanka z pracy nie myślała nawet o ciazy i zaszła ot tak w wieku 40lat.A ja swoją poronilam w listopadzie,staram się zajść już 7 cykl i narazie nic nie wychodzi.W dodatku zmienia nam sie kierownik w pracy i mi byłoby korzystnie zajsc a ona jeszcze zanim dowiedziała ze jest to dostała awans i teraz nie wie co będzie dalej robić.Bo ten awans miał być od wrzesnia.Życzę jej dobrze, lubię ją ale niestety jest mi przykro i zżera mnie zazdrość.Bardzo źle się z tym uczuciem czuje.Trochę już ochlonelam i te uczucie niweluje bo niechce się tak czuć.Tłumacze sobie ze i mi się w końcu uda.Już tak z m się gimnastykujemy w łóżku że musi się w końcu udać.Współczuję Ci sytuacji.Bo w naszym przypadku ciezko jest w pelni cieszyć się szczęściem bliskich osob.Zobaczysz tobie tez sie w koncu uda.

Salatka a propo tej mojej kolezanki z pracy co zaszla, to ona ma młodsza siostrę, która 4 lata współzyję bez zabezpieczenia z myślą o zajściu i nic z tego.W ogole nie była w ciąży.

Kolekcjonerka mój synek modli sie o braciszka I czasem się mnie pyta czy dzidzia jest w moim brzuszku.Przykro mi się wtedy robi.

Sałatka jak ja wien co Ty czujesz ! W 2012 r moja siostra i bratowa mojego m dzien po dniu urodziny dzieci z jednej i z drugiej strony niemowlaki.... Myślałam ze zwariuje cieszyłam sie ale jak wyjeżdżali to tez wyłam w poduszkę. W styczniu 2013 sama zaszłam w ciąże :) uda sie, na pewno sie uda !

Dziewczyny strasznie mi przykro ze musicie przez to przechodzic:(
Ja wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostra jest w ciazy... Strasznie sie ciesze i w ogole, nie zazdroszcze jej, zycze jak najlepiej ale tak strasznie strasznie mi przykro:( Ja rodzilabym prawdopodobnie w grudniu a ona ma termin na styczen...
Sytuacja znowu sie powtarza:( W 2013 r obie bylysmy w ciazy, ona urodzila zdrowe dzieciatko a ja poronilam a teraz to samo...:(
Sałatka, wiem co czujesz.

reklama
Mnie najbardziej przykro było jak mój były facet zarzekał się ze nie chce nigdy mieć dzieci... a na ta chwile ma 3 dziewczynki w wieku (4 latka , 3 i 1 rok ) a dowiedziałam się 2 miesiące po moim zabiegu ze spodziewają się 4 dziecka w Listopadzie :( . Wtedy mi serce pękło.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry