reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja już po wizycie i dalej nic nie wiem.
Tydzień temu był zarodek 0.28cm bez pęcherzyka żoltkowego a dziś inna pani doktor znalazła bez problemu śliczny pęcherzyk żółtkowy ale mówi że zarodka jeszcze nie ma.
Krwiak się wchłania a nawet gdyby pękł to nie będzie to szkodzić pęcherzykowi ciążowemu.
Kolejny usg za 2 tyg.
Także kompletnie zgłupiałam i już nie wiem co myśleć
No! Jest pęcherzyk! Super :)
Wiedziałam ze cos nie tak było, niepotrzebnie cie tylko tamta lekarka zestresowała. Mam nadzieje ze następnym razem bedzie juz piękny zarodeczek i serduszko! :)

reklama
salatka - to normalne że miotają Tobą sprzeczne uczucia... Wiem co czujesz jeśli chodzi o pełnię szczęścia i drugie dzieciątko.... Olcia oczywiście nic nie wie o starankach tzn nie mówię że niedługo będzie miała rodzeństwo, ale ona tak sama z siebie pyta M czy pozwoli jej mieć siostrzyczkę lub braciszka.... to takie słodkie i wzruszające...

Sałatka wiem co czujesz.Ja mam teraz podobna sytuację.Moja koleżanka z pracy nie myślała nawet o ciazy i zaszła ot tak w wieku 40lat.A ja swoją poronilam w listopadzie,staram się zajść już 7 cykl i narazie nic nie wychodzi.W dodatku zmienia nam sie kierownik w pracy i mi byłoby korzystnie zajsc a ona jeszcze zanim dowiedziała ze jest to dostała awans i teraz nie wie co będzie dalej robić.Bo ten awans miał być od wrzesnia.Życzę jej dobrze, lubię ją ale niestety jest mi przykro i zżera mnie zazdrość.Bardzo źle się z tym uczuciem czuje.Trochę już ochlonelam i te uczucie niweluje bo niechce się tak czuć.Tłumacze sobie ze i mi się w końcu uda.Już tak z m się gimnastykujemy w łóżku że musi się w końcu udać.Współczuję Ci sytuacji.Bo w naszym przypadku ciezko jest w pelni cieszyć się szczęściem bliskich osob.Zobaczysz tobie tez sie w koncu uda.

Salatka a propo tej mojej kolezanki z pracy co zaszla, to ona ma młodsza siostrę, która 4 lata współzyję bez zabezpieczenia z myślą o zajściu i nic z tego.W ogole nie była w ciąży.

Kolekcjonerka mój synek modli sie o braciszka I czasem się mnie pyta czy dzidzia jest w moim brzuszku.Przykro mi się wtedy robi.

Sałatka jak ja wien co Ty czujesz ! W 2012 r moja siostra i bratowa mojego m dzien po dniu urodziny dzieci z jednej i z drugiej strony niemowlaki.... Myślałam ze zwariuje cieszyłam sie ale jak wyjeżdżali to tez wyłam w poduszkę. W styczniu 2013 sama zaszłam w ciąże :) uda sie, na pewno sie uda !

Dziewczyny strasznie mi przykro ze musicie przez to przechodzic:(
Ja wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostra jest w ciazy... Strasznie sie ciesze i w ogole, nie zazdroszcze jej, zycze jak najlepiej ale tak strasznie strasznie mi przykro:( Ja rodzilabym prawdopodobnie w grudniu a ona ma termin na styczen...
Sytuacja znowu sie powtarza:( W 2013 r obie bylysmy w ciazy, ona urodzila zdrowe dzieciatko a ja poronilam a teraz to samo...:(
Sałatka, wiem co czujesz.

reklama
Mnie najbardziej przykro było jak mój były facet zarzekał się ze nie chce nigdy mieć dzieci... a na ta chwile ma 3 dziewczynki w wieku (4 latka , 3 i 1 rok ) a dowiedziałam się 2 miesiące po moim zabiegu ze spodziewają się 4 dziecka w Listopadzie :( . Wtedy mi serce pękło.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry