reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny wyśmiejecie mnie [emoji23] zwróciłam tamte sukienki a sąsiadka co ma sklep z sukienkami przyniosła mi do przymierzenia tylko że czerwona [emoji23] i zamowilam ecru tą sukienkę [emoji23][emoji23]
Boże ale ja niezdecydowana [emoji23]
Ale ostatecznie w tej idę do ślubu :D
1513538950-be1d8d6f3c3eb8ef-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png
Przepiękna [emoji7]
A tak z ciekawości - masz zdj w tej czerwonej?

reklama
Dziewczyny wyśmiejecie mnie [emoji23] zwróciłam tamte sukienki a sąsiadka co ma sklep z sukienkami przyniosła mi do przymierzenia tylko że czerwona [emoji23] i zamowilam ecru tą sukienkę [emoji23][emoji23]
Boże ale ja niezdecydowana [emoji23]
Ale ostatecznie w tej idę do ślubu :D
1513538950-be1d8d6f3c3eb8ef-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png
Urocza. Ja jeszcze się nie rozglądam za kiełkami. Zabiorę się za to na wiosnę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Nic. On poprostu taki jest. Cieszyc sie nie umie, smucic sie nie umie. On chyba jakis zaburzony jest. Z czasem coraz bardziej mnie wkurza ten jego brak okazywania emocji.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ej ale mój to podobnie. Nie widac po nim emocji w waznych dla mnie sytuacjach. No jedynie jak mu pała stoi to widać że podniecony i sie cieszy skoro ogonem machnie. Jedynie tydzień temu taki milczący byl i strasznie go mdliło z nerwów ale nie plakal aczkolwiek glos mu sie lamal. No i wiadomo jak jest wesolo to sie zasmieje ale jednak w kluczowych sytuacjach emocje trzyma w sobie i po nim na wierzchu mapo co widac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Tak, ale mowie do tego ćmoka, że jest mi smutno, że tak wyszlo a on mi na to -widzę. I zero refleksji, zainteresowania. Jest ci smutno to badz sobie smutna.
Czy ten cień cienia to nie jest poprostu taki rodak w którym powinna byc kreska przy dodatnim teście skoro to takie niewidoczne?ja chyba tak mialam ale wtedy nie robiłam testu przed terminem okresu więc byłam pewna że skoro nie ma wyraźnej krachu to nie ma ...niczego
qb3cj44j6cg72hqh.png

Dopytywalam, nie uzyskalam odpowiedzi ide spac bo brzuch mnie boli. Jeszcze maly na mnie skoczyl. Eh. Niech ten dzien juz sie skonczy.

qb3cj44j6cg72hqh.png

Jotka trzymam kciuki aby jutro krecha druga oczywiscie ujrzała światło dzienne .
Ja jutro włączam eutyrox .
Wkurwia mnie to , ze nagle wszystko jest nie tak w moich wynikach .
Dobranoc ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marta_usssek ten lek ktory musisz brac to steryd? Na co dokladnie go bierzesz? Moglabys napisac co nie tak w Twoich wynikach? To Twoje pierwsze starania czy jestes po stracie? Ja jestem po stracie, teraz znow sie staram ale mam przeciwcialo anty ro z grupy ANA ktore do niczego nie pasuje moim lekarzom i nie jest podstawa wg nich do wlaczenia jakiegokolwiek leku.tzn clexane mam dostawac.ale steryd niet. Pzdr:)

Hello. I jak tam któraś dziś testuje?

Ja dziś zaczynam kolejny tydzień maratonu;)

I mogę po pracy powoli sprzątać. Regipsy skończone. Na ten rok zamykamy remont;) dalej mąż działa po nowym roku! I jak wam się to widzi?
1513573997-84020fbc8541741b-aaaaaa.jpeg
1513574004-ae2b55d84de9a61d-aaaaaa.jpeg
1513574010-2710267f0c7512b1-aaaaaa.jpeg
1513574018-d2d7924b25be61a0-aaaaaa.jpeg
1513574026-16016730b098804f-aaaaaa.jpeg
ten grzejnik idzie później pod antresole bo w tym miejscu będzie większy. Narazie mąż podliczył ten żeby trochę ogrzać;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

reklama
Do góry