reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzien dobry w poniedziałek[emoji8] Elodia sciskam Cię mocno , ja w ciążę zaszlam w miesiąc po lyzeczkowaniu mimo, ze mialam tez odczekać 3 miesiące i synek ma juz 6 lat[emoji4] gratuluję tez nowych dwoch kreseczek w naszym gronie[emoji4] ja pierwszy raz od 5 lat zobaczylam dzis plodny sluz wiec jestem pozytywnie nastawiona do tego cyklu a co będzie zobaczymy...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry w poniedziałek[emoji8] Elodia sciskam Cię mocno , ja w ciążę zaszlam w miesiąc po lyzeczkowaniu mimo, ze mialam tez odczekać 3 miesiące i synek ma juz 6 lat[emoji4] gratuluję tez nowych dwoch kreseczek w naszym gronie[emoji4] ja pierwszy raz od 5 lat zobaczylam dzis plodny sluz wiec jestem pozytywnie nastawiona do tego cyklu a co będzie zobaczymy...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w styczniu po lyzeczkowaniu dowiedzialam sie ze po pierwszym okresie moge juz się starac. Pierwszy byl w lutym i od razu zabralismy sie do dziela. Le że planuje zmiane pracy to nie mogę tak od razu zajsc w ciaze tylko muszę odczekac az będę miała w rękach podpisaną dalszą umowę. Tak chyba będzie najrozsądniej bo do obecnej prqcy wracac nie chcę. Mam odruchy wymiotne jak wiem że muszę tam jechac a sama praca żadnej satysfakcji mi nie daje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Witam sie w 15 dc :) od dzisiaj starania co dwa dni, zobaczymy co z tego bedzie. Ale tak jak juz pisalam, nie nastawiam sie jakos szczegolnie na ten cykl. Czekam na swieta bardzo, nie pamietam kiedy istatni raz tak na nie czekałam :)

Najprawdopodobniej poszukam psychologa dla siebie i przez jakiś czas będę chodzić.
A co do staran to po zabiegu jednak będę musiala odczekac okolo 3 miesięcy albo dwóch cykli. Cholera wie koedy dostanę pierwszą @ tak naprawdę. Bo mogę rownie dobrze za miesiąc a równie dobrze za dwa tygodnie już albo dopiero za dwa miesiące :-/ pewnie na początku też zbyt regularne te cykle nie będą no ale mam nadzieję, że trzy miesiące wystarczy. Chcialabym w grudniu za rok juz chociaż z brzuchem chodzic.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia nie wazne teraz kiedy @ do Ciebie przyjdzie. Teraz musisz wrocic do formy fizycznej i psychocznej. A jak bedzie gotowa i bedziesz mogla to wtedy wracaj do staran. I ten psycholog to bardzo dobry pomysl-napewno choc troszke bedzie latwiej.

Powiem Co ze mi też jakos szybko leci, tyle sie dzieje ucieka czas do tych świąt strasznie. Wczoraj z mężem ubralismy sobie balkon=) i zrobilo się nastrojowo

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
No my na weekendzie będziemy kupować duża choinkę bo teraz mała mieliśmy :D tylko boję się jak ona przy kocie przetrwa... Bo Tośka w tamtym roku skakała po choince.. :/ bombki plastikowe ze względu na Aleksa to jak ona zaczęła zdzierać je to przynajmniej nie potłukła. [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Albo poprostu sie czyms mocno stresujesz. Eh..
Śniło mi się dzisiaj że byłyśmy razem na sierpniówkach. W ogole dziś duzo mi sie śniło dziwnych rzeczy. =( Kasia a jakies obiawy masz?? Podpuchniete piersi??? Zmeczenie????

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
No wlasnie niestresuje sie. Co do objawow to nic oprocz delikatnego pobolewania brzucha i mam wrazenie ze cos tam sie rozpycha. Nawet jak co miesiac przed @ mnie piersi bola to teraz nic. Zmemczona moze z tydzien temu sie niewysypialam ale teraz juz dobrze spie. Kurka fajnie by bylo by byc w jednym watku ciazowym:)

reklama
Mój syn ma dziś labe w przedszkolu [emoji23] wczoraj nie spał w ciągu dnia, mimo że byliśmy w centrum zabaw na urodzinach córki sąsiadki dwie godziny i szalał dwie godziny non stop, nie poszedł wcześniej spać, tylko dopiero po 21 jak my się kładliśmy i jeszcze śpi [emoji23] rano go pytam czy chce iść do przedszkola (zawsze chce [emoji23]) a dziś powiedział że nie, że chce w domu zostać [emoji23]
No to dobra niech zostanie [emoji14]
Także młody jeszcze śpi ja sobie pije w kuchni kawkę na spokojnie , a potem biorę się powoli za porządki przedświąteczne bo od 16 grudnia nawał pracy to wtedy już nic nie posprzątam. Wolne dopiero w Wigilię
1512976301-786206ca6125368f-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry