reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Kasienka3b wstałam i czekam :D
@Elodia Kochana a czy ktoś zaproponował Ci psychologa?
Teraz musisz odpoczywać!
@poni211 to szybciutko! :D a po jakich przeczuciach stwierdziłaś że się udało? :D ja przy synu nie'wyczułam'' ciąży tylko znajomi z pracy [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekkie pobolewania w podbrzuszu i lekki ból piersi.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja sobie jem szpitalne śniadanko. Bulka ze slonecznikiem, maselko, pasztet ale za to jaki zajebiscie pyszny, kiszony ohorek i kawka z mlekie. Jakie by opinie o tym szpitalu nie krążyły w internecie, ale żarcie mają fantastyczne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Smacznego :*
Mój młody śniadanie pewnie za jakieś pół godziny będzie chciał :)
I standardowo się dopomni o domowa bułkę która mama ulepiła i jajecznicę z wiejskich jajek :)

Dzień dobry w 19 dc :)
Kasieńko3b może później miałaś owu?
Ja wstałam zjadłam, mały też zjadł, załączyłam pranie, posprzatałam w półce pod zlewem.... ja chce święta, mój robi po 13 godzin teraz bo tyle zamówień więc przez cały dzień z dzieckiem sama można dostać pierdo... ehhh dobrze, że obiad na dziś
mam, ale na jutro muszę zrobić

Twój bąbel młodszy od mojego nie ?

U nas to jest tak że jak Aleks nie chce jeść to nie wciskamy mu na siłę. Ogólnie je ładnie.
Ale czasami jest tak że zje tyle że ja bym tyle nie zjadła, a raz że cały dzień zje tyle co kot napłakał. Więc nie chce jest to niech nie je, jak zgłodnieje to się upomni [emoji23] Ale ja za to wogole jak mała byłam mama opowiadała że żyłam jedną łyżka zupy dziennie.

Nie no my go nie zmuszamy do jedzenia, ale czasem trzeba go rano karmic , no noe obudzony, zagami sie siedzi jak sierotka i myśli.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Dzień dobry w 19 dc :)
Kasieńko3b może później miałaś owu?
Ja wstałam zjadłam, mały też zjadł, załączyłam pranie, posprzatałam w półce pod zlewem.... ja chce święta, mój robi po 13 godzin teraz bo tyle zamówień więc przez cały dzień z dzieckiem sama można dostać pierdo... ehhh dobrze, że obiad na dziś
mam, ale na jutro muszę zrobić
No moj mąż pracuhe po 12godzin. 3-5 dni w tygodniu zalezy jak mu zmiany wypadną. Ja tez pracuje w srodku dnia w zasadzie to sie zdarzymy stesknic wszyscy za sobą.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry