reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie mogę spać. Przespałam pół dnia, do tego żarłam w łóżku więc pełno okruchów które mnie wq... No i mam za swoje [emoji849][emoji6]
Bywa. Tez ciagle w lozku jem i potem M olruchy znajduje.
Podali mi domiesniowo relanium i kroplowke z pyralginą i przez 3 godziny spalam jak niemowlę. Ale byla masakra. Zwijalam się z bólu. Myślę że moja macica przeżywała szok i dlatego taka ostra reakcja. Bo przebudzilam się po tym relanium i teraz lekko ćmi jak podczas okresu czyli już w normie. Nie placzę poki co ale świadomość że w środku nie mam mojego Aniołka sprawia że nie mam siły płakac. Czuje ogromną pustkę. Wczesniej podczas usg lwkara się spytala czy chce ostatni raz zobaczyc zeby się pozwgnac. No to spojrzalam na mojego kropka i się eoskleilam. To mnie az lekara przyruliła.a w sali obok kobieta na ktg i slyszalam bijące serduszko. Mój M niby twardy chlop ale glos mu się łamał.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Witam.
32dc. @ brak. Test zrobiony negatywny.
Juz sie nie ludze i czekam na @ bo dzis cos delikatnie pobolewa podbrzusze jak na @.
Jestem zla na siebie ze wierzylam i wbilam sobie do glowy ze sie uda:( Dobra nie marudze Wam tu ale 1 kreska mi tak spierdzielila humor ze szok:/

@Kasienka3b wstałam i czekam :D
@Elodia Kochana a czy ktoś zaproponował Ci psychologa?
Teraz musisz odpoczywać!
@poni211 to szybciutko! :D a po jakich przeczuciach stwierdziłaś że się udało? :D ja przy synu nie'wyczułam'' ciąży tylko znajomi z pracy [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.
Juz sie nie ludze i czekam na @ bo dzis cos delikatnie pobolewa podbrzusze jak na @.
Jestem zla na siebie ze wierzylam i wbilam sobie do glowy ze sie uda:( Dobra nie marudze Wam tu ale 1 kreska mi tak spierdzielila humor ze szok:/
Skoro @ się opuźniała nic dziwnego że myślałaś że się udało.
Przykro mi bardzo i trzymam kciuki za Twój następny cykl :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails pytali się o psychologa to ppwiedzialam że chociaz jedna taka rozmowa tu w szpitalu by się jeszcze przydala. Może się uda bo niby staram się jakoś trzymać, wiele kryzysów przetrwałam bez pomocy psychologa, ale to jest jednak ponad moje siły. Pewnie jeszcze nie raz popłaczę ale z każdym dniem będę silniejsza. Wierzę, że Nasz Aniołek jest z nami, caly czas czuję jego obecność, i że pomoże nam w walce o kolejne maleństwo. Ale nigdy go nie zapomnimy. Zawsze będzie naszym dzieckiem. Nawet jesli go nogdy nie poznaliśmy. Zawsze będziemy go kochać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Witam.
Wiesz Kasiu, nadzieja umiera ostatnia. Oj pamiętam jaka bylam zla jak zrobilam swoj pierwszy test z synem biel vizira to malo powiedziane... =) cisnęlam nim w męża i kazalam mu wyp... do siebie. Na szczescie mnie nie posłuchał i został. Ale @nie bylo i tak =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry