reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kupiłam je ostatnio i te kreski jakieś nie wyraźne blade. Chcę porównać z tymi. Jeśli chodzi o cenę to na allegro niebo taniej.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje testy owulacyjne wychodziły pozytywne praktycznie zawsze chyba nie umiem ich robić monitoring zrobił duża robotę ale w tym cyklu byłam aż 4 razy..

reklama
I myślisz że się udało dzięki monitoringowi?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że nie. Niby wczoraj pęcherzyk jakiś mniejszy 13mm i płyn w zatoce Douglasa ginekolog mówił że to po owulacji. W piątek jeszcze pęcherzyk miał 21mm i miał lada moment peknac a tu bah we wtorek jakiś 13mm czy to kolejny czy ten się zmniejszył. Załamana jestem

A ten bol jest w tym samym czasie co na tescie owulacyjnym wychodzi pozytyw?
Tak, juz nie pamietam czy ten bol czulam jak test wyszedl pozytywny, czy dzieb po, ale generalnie w okolichach owu :)

Ja dziewczynki dzisiaj mam denny dzień... w pracy sie wszystkie poklocilysmy o grafik. Masakra... juz mam dosc. Czasem tak marze sobie, ze jak zajde w ciaze, to szybciutko pojde na l4, zeby odpoczac psychicznie od tej pracy.... Znajac mojego lekarza po tym poronieniu chyba i tak bedzie mnie gonil na chorobowe, no ale najpierw musi byc ciaza :)

reklama
Tak, juz nie pamietam czy ten bol czulam jak test wyszedl pozytywny, czy dzieb po, ale generalnie w okolichach owu :)

Ja dziewczynki dzisiaj mam denny dzień... w pracy sie wszystkie poklocilysmy o grafik. Masakra... juz mam dosc. Czasem tak marze sobie, ze jak zajde w ciaze, to szybciutko pojde na l4, zeby odpoczac psychicznie od tej pracy.... Znajac mojego lekarza po tym poronieniu chyba i tak bedzie mnie gonil na chorobowe, no ale najpierw musi byc ciaza :)

Do góry