reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak jest płyn to tak jest po owu

eikt3e3k96x30qte.png
dziwne to wszystko.. a czy pęcherzyk po owulacji odrazu znika czy jak to jest?

reklama
Ja jeszcze ten cykl myślę że będę tak świrowac, ale od przyszłego biorę się na poważnie za to robienie testów. W dniu planowanej @. Może się uda :))

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mówię tak sobie już od pół roku, ale za każdym razem jest tak samo.. ;) może chociaż Tobie się uda.

Dorwaly Cię te straszki?[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No już byłam jakieś 100 metrów od domu (i to późno! Koło 2) i kurna słyszę ich, bo oni maja takie łańcuchy i takie dzwony dziwne i słychać już z daleka! Nawet się nie oglądałam za siebie. Wialam aż się kurzyło! Byście się posikaly ze śmiechu jakbyście to widzialy [emoji23][emoji23][emoji23]ale zwiałam! Także mnie nie dopadli [emoji16][emoji16]

A potem se przycupnęła na klatce żeby odsapnąć przed wejściem do domu, bo jakbym wpadła taka zasapana to mężu by się pytał co jest i musiałabym mu wyznać prawdę a jakbym mu wyznała, ze się TEGO boje to by mi nie dał żyć. Do końca życia by się ze mnie śmiał [emoji23]

Witam kupiłam dziś testy owu w aptece z firmy domowe laboratorium i muszę przyznać że cena mnie poraziła zapłaciłam 19.90 za 5 testów [emoji50][emoji50]
Od jutra testuje i do gina we wtorek zobaczyć co urosło. Owu niby ma być 17dc

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kupiłam dziś testy owu w aptece z firmy domowe laboratorium i muszę przyznać że cena mnie poraziła zapłaciłam 19.90 za 5 testów [emoji50][emoji50]
Od jutra testuje i do gina we wtorek zobaczyć co urosło. Owu niby ma być 17dc

A jak z tymi testami z allegro? Ja tak ciążowe zamówiłam bo chyba w końcu w bankructwo bym wpadła albo panie w sklepach i aptekach pomyślałby że jakaś nawiedzona

reklama
A jak z tymi testami z allegro? Ja tak ciążowe zamówiłam bo chyba w końcu w bankructwo bym wpadła albo panie w sklepach i aptekach pomyślałby że jakaś nawiedzona
Kupiłam je ostatnio i te kreski jakieś nie wyraźne blade. Chcę porównać z tymi. Jeśli chodzi o cenę to na allegro niebo taniej.

Do góry