paulenka91
Fanka BB :)
dziwne to wszystko.. a czy pęcherzyk po owulacji odrazu znika czy jak to jest?Jak jest płyn to tak jest po owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziwne to wszystko.. a czy pęcherzyk po owulacji odrazu znika czy jak to jest?Jak jest płyn to tak jest po owu
Dorwaly Cię te straszki?[emoji23]A bo mi się przedłużyła kolacja służbowa [emoji849] jestę dętko [emoji846] jakoś to muszę wytrwać
Mówię tak sobie już od pół roku, ale za każdym razem jest tak samo.. może chociaż Tobie się uda.Ja jeszcze ten cykl myślę że będę tak świrowac, ale od przyszłego biorę się na poważnie za to robienie testów. W dniu planowanej @. Może się uda )
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
2 dni po już nie było widać i była tylko malutka ilość płynu lekarz az się zdziwił ze prawie nic nie ma widaćdziwne to wszystko.. a czy pęcherzyk po owulacji odrazu znika czy jak to jest?
zwariować idzie od tego wszystkiego, pisze tu bo nawet nie mam się komu wygadać..2 dni po już nie było widać i była tylko malutka ilość płynu lekarz az się zdziwił ze prawie nic nie ma widać
Dorwaly Cię te straszki?[emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak z tymi testami z allegro? Ja tak ciążowe zamówiłam bo chyba w końcu w bankructwo bym wpadła albo panie w sklepach i aptekach pomyślałby że jakaś nawiedzonaWitam kupiłam dziś testy owu w aptece z firmy domowe laboratorium i muszę przyznać że cena mnie poraziła zapłaciłam 19.90 za 5 testów [emoji50][emoji50]
Od jutra testuje i do gina we wtorek zobaczyć co urosło. Owu niby ma być 17dc
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kupiłam je ostatnio i te kreski jakieś nie wyraźne blade. Chcę porównać z tymi. Jeśli chodzi o cenę to na allegro niebo taniej.A jak z tymi testami z allegro? Ja tak ciążowe zamówiłam bo chyba w końcu w bankructwo bym wpadła albo panie w sklepach i aptekach pomyślałby że jakaś nawiedzona