reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam nowe staraczki! :)
Trzymam za wszystkie kciuki [emoji7]
Ja dziś męża na randkę z okazji Mikołajek porwałam na stek bo uwielbiamy obydwoje.
Jednak skusił się na burgera a ja na żeberka [emoji7][emoji23]
Jakbyście widziały minę od Pani jak przyszła i podaje mężowi te ogromna porcję żeberek a ja 'niee to dla mnie " [emoji23]
Do tego wyglądam jak świnka no mam taaaaakie wzdęcia i pyzowata twarz od urodzenia [emoji23] no mina tej babki - bezcenna [emoji23] "A to do Pani, bardzo przepraszam!" [emoji23]
Pozdrawiam z moim brzuchem [emoji23][emoji23][emoji23]
(Tak, wiem.. W 14 tyg nie ma opcji żeby to był ciążowy ale mam to gdzieś - wszyscy to chwalą a ja nie muszę w końcu wciągać [emoji23]
1512586694-a0b332516cf43ab7-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam kupiłam dziś testy owu w aptece z firmy domowe laboratorium i muszę przyznać że cena mnie poraziła zapłaciłam 19.90 za 5 testów [emoji50][emoji50]
Od jutra testuje i do gina we wtorek zobaczyć co urosło. Owu niby ma być 17dc

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za 7 dałam 26 zł. Też z domowe laboratorium

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam je ostatnio i te kreski jakieś nie wyraźne blade. Chcę porównać z tymi. Jeśli chodzi o cenę to na allegro niebo taniej.

Mi z allegro nigdy pozytywny nie wyszedł. W tym cyklu robiłam każdego dnia domowe laboratorium i z allegro. Allegro owu nie pokazało a domowe laboratorium dwa dni pozytywne testy

Ja dziś męża na randkę z okazji Mikołajek porwałam na stek bo uwielbiamy obydwoje.
Jakbyście widziały minę od Pani jak przyszła i podaje mężowi te ogromna porcję żeberek a ja 'niee to dla mnie " [emoji23]
Do tego wyglądam jak świnka no mam taaaaakie wzdęcia i pyzowata twarz od urodzenia [emoji23] no mina tej babki - bezcenna [emoji23] "A to do Pani, bardzo przepraszam!" [emoji23]
(Tak, wiem.. W 14 tyg nie ma opcji żeby to był ciążowy ale mam to gdzieś - wszyscy to chwalą a ja nie muszę w końcu wciągać [emoji23]

Pieknie [emoji7][emoji7] ale Ci zazdroszczę [emoji846][emoji16]

Mi z allegro nigdy pozytywny nie wyszedł. W tym cyklu robiłam każdego dnia domowe laboratorium i z allegro. Allegro owu nie pokazało a domowe laboratorium dwa dni pozytywne testy

Dlatego chcę sprawdzić.

Ja w poprzednim cyklu rovilam jednoczesnie z allegro i z apteki (za ktore tez dalam ok 20 zl) i oba pokazywaly to samo, wiec nie wiem od czego to zalezy. W tym cyklu znowu zostaje przy tych z allegro, bo o wiele tańsze :)

Piękny widok :)

Ja tez kupiłam te z Allegro i od końca @ zaczęłam robić codziennie zeby nie przegapić niczego . Mam nadzieje , ze nie sa trefne bo cykl przejdzie koło nosa póki nic nie pokaże :/
Ja 10 Dc . Juz zaczyna mi sie zmieniać sluz na ciągnący . Odliczamy .... :/

reklama
Ja tez kupiłam te z Allegro i od końca @ zaczęłam robić codziennie zeby nie przegapić niczego . Mam nadzieje , ze nie sa trefne bo cykl przejdzie koło nosa póki nic nie pokaże :/
Ja 10 Dc . Juz zaczyna mi sie zmieniać sluz na ciągnący . Odliczamy .... :/
Ja dziś 6dc a jajniki już dokazują od jutra testy owu

Do góry